Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Λ. ΚΥΡΠΙΖΛΙΔΗΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...

http://istiaianews.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8607.html

Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου - Επικεφαλή της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Περπατάρη Δημήτρη και του Επικεφαλή του Πυρήνα «Χρυσή Αυγή» Β. Εύβοιας κ. Καραγάση Τάσου, καθώς και την στάση του Δημάρχου κ. Ζάχου Χριστοφή, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 5ης Μαρτίου 2013, καταδίκασε σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυρπιζλίδης Λάζαρος.
Ο κ. Κυρπιζλίδης στην κατάθεση πρότασης - ψήφισμα προς το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρει:
« Α.  Καταδικάζω την απαράδεκτη και έκνομη συμπεριφορά μελών της χρυσής αυγής, σε βάρος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ στη συνεδρίαση του στις  5-3-2013, που είχε σαν αποτέλεσμα, την προσβολή μας ως Δημοτικοί Σύμβουλοι και την δυσφήμιση του τόπου μας Πανελληνίως.
Β.  Επίσης καταδικάζω  την ανοχή του κ. Δημάρχου απέναντι στα επεισόδια  που δημιούργησαν στη συνεδρίαση τα μελή της χρυσής αυγής όπου με τις φράσεις ‘’φιλέ Τάσο …φιλέ Τάσο’’ και ‘’θα ήθελα να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Περπατάρης‘’ πυροδότησαν περισσότερο το άσχημο κλίμα σε βάρος μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Δημοτικό μας Συμβούλιο κύριοι, πρέπει να πάρει θέση, να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές, να έχει σοβαρότητα και πραγματικό πολιτικό λόγο, διότι η κοινωνία μας περιμένει εξηγήσεις. »

Την πρόταση του κ. Κυρπιζλίδη εκφώνησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστασίου Ιωάννης, προτείνοντας το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση παρουσία του Δήμαρχου κ. Ζάχου Χριστοφή μιας και απουσίαζε.
Η πρόταση του κ. Αναστασίου βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑ ΝΙΟΥΖ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου