Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

ΕΙΔΕ ΤΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ


Κάθε δημότης έχει το δικαίωμα να παραστεί ως ακροατής στις συνελεύσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου του για να ακούσει τις προτάσεις και αποφάσεις αυτών που ψηφίζει.
Έτσι, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού με μοναδικό θέμα συζήτησης την ύδρευση του Δημοτικού Διαμερίσματος Γιάλτρων, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ακροατές ήταν και ο επικεφαλής του Τοπικού Πυρήνα «Χρυσή Αυγή» Βόρειας Εύβοιας κ. Καραγάσης Τάσος καθώς και μέλη του.
Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, η προκλητική φράση «φαντάσματα του παρελθόντος» του επικεφαλής του σχήματος «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Περπατάρη Δημήτριου που απευθυνόταν στον Βουλευτή Εύβοιας «Χρυσή Αυγή» κ. Μίχο Νικόλαο και τους υποστηρικτές του, ήταν αρκετή για να βάλει φωτιές.
Εκτυλίχθηκε φραστικό επεισόδιο όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος είδε ζωντανό το «φάντασμα» μπροστά του... με μαύρη μπλούζα και όχι λευκή όπως στα παραμύθια.
«Τάσο... σε παρακαλώ... Τάσο...» φώναζε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Ζάχος κατά την διάρκεια του επεισοδίου...
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε πως ο κ. Περπατάρης έπρεπε να έχει ζητήσει συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς του γιατί ο κ. Μίχος είναι Βουλευτής εκλεγμένος από συμπολίτες μας και καλώς έκανε την σχετική επερώτηση στην Βουλή για την ύδρευση των Γιάλτρων.
http://istiaianews.blogspot.gr/2013/03/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου