Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Στις 15/04 12,30-2,30μμ , η Β2 ΓΕΛ Αταλάντης διοργανώνει παζάρι με δικά της προιόντα στο πλαίσιο του μαθήματος "πρότζεκτ" και σας καλεί να είστε εκεί!!!!


Στις 15 Απριλίου ημέρα Δευτέρα την έκτη και έβδομη σχολική ώρα 12.30-2.30μμ  , στο Προαύλιο στεγασμένο χώρο  του Γενικού Λυκείου ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ,  καλούνται όλοι οι μαθητές ,οι γονείς και οι φίλοι να συμμετέχουν  στο παζάρι που διοργανώνεται  , μέσα απο το μάθημα του "ΠΡΟΤΖΕΚΤ" της Β2 Γ.ΛΥΚΕΙΟΥ - που  οι μαθητές γίνονται , κατασκευαστές και επιχειρηματίες  , μέσα απο την δημιουργία της δικής τους εταιρείας ,που έστησαν με την υπύθυνη για το μάθημα τους , καθηγήτρια Λουίζα Αγριόδημου ,  με διάφορα είδη "φω μπιζού", τα δε έσοδα τους θα διατεθούν για κοινωφελή σκοπό .


Η μαθητική αυτή εταιρεία ονομάστηκε  "JAMI ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ". Τα "προιόντα" τους θα πωληθούν  σε πολύ χαμηλές τιμές ,από 1,00 - 1,50 ευρώ. Τα δε παιδιά δημιούργησαν και διαφημιστική σελίδα στο facebook , https://www.facebook.com/jami.atalantis?fref=ts , προκειμένου να προωθήσουν τα "προιόντα" τους.  

  Υπόσχονται ότι  θα ζήσουμε ..τζαμάτη κατάσταση!!!!όπως είπαμε επιχειρηματίες είναι οι μαθητές , πελάτες όλοι . μικροί και μεγάλοι.... ΤΡΈΧΤΕ να προλάβετε...!!!!!!


1 σχόλιο:

  1. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΛ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/04 12.30 μμ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΖΖΑR !!!!! ΝΕΑΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ.. ΕΙΝΑΙ.....JAMI..!!!!!!!!!!! ..........οι ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Β2 ΛΥΚΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου