Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ Ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΙΑΤΟΥ

http://istiaianews.blogspot.gr/2013/04/2.html
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του 1ου ημιτελικού που έγινε στην Κάρυστο, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 10.30, στο Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ στην Αιδηψό, θα λάβει χώρα ο 2ος ημιτελικός γύρος, για την ανάδειξη των καλύτερων πιάτων από τις συνταγές της Βόρειας Εύβοιας, τα οποία θα προκριθούν για την τελική φάση του πανευβοϊκού διαγωνισμού ανάδειξης του ποιο χαρακτηριστικού πιάτου της Εύβοιας.
Σκοπός της διαδικασίας του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Εύβοιας, η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους, ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.
Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας, μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/04/2013 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (ΤΗΛ. 2226053447) ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ (ΤΗΛ. 2226060073).
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου