Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Ο Νηρέας βάζει και 4ο λεωφορείο για τον κόσμο του

Ο Νηρέας Λαμίας βάζει και 4ο λεωφορείο για τον "ντοπαρισμένο" κόσμο του. Ακολουθεί σχετικό αναλυτικό δελτίο τύπου που γνωστοποιεί όλες τις λεπτομέρειες.  

"Το Δ.Σ. , όλοι παίκτες και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, θα ήθελαν να εκφράσουν στον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας και εν γένει της Φθιώτιδας, καθώς και στους φίλους του συλλόγου στον όμορο Νομό Ευρυτανίας, τις θερμότατες ευχαριστίες για το αμείωτο και πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για τα δεδομένα αγώνων υδατοσφαίρισης, εν όψει του κρίσιμου Προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος εναντίον του Πανιωνίου.

Όντες έμπλεοι θετικών συναισθημάτων, γνωστοποιούμε ότι η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, με σκοπό να μην είναι αρκετός ούτε ο αριθμός των τριών λεωφορείων για την διεξαγωγή της εκδρομής της 10ης Απριλίου. Ωστόσο η διοίκηση του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας ενέτεινε τις προσπάθειες για την μαζικότερη απόβαση φίλαθλου κόσμου, που είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσει η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και προέβη στην μίσθωση ενός ακόμη - τέταρτου – λεωφορείου.

Επομένως παρακαλούνται οι φίλαθλοι και οι φίλοι της ομάδος και του αθλήματος να σπεύσουν στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας (Ερ. Σταυρού 1) ή να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα, 22310 52502 / 697 2009132 για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, καθώς οι θέσεις εξαντλούνται.

Οι διαδικασίες για την δυναμικότερη παρουσία όλων φτάνουν στην κορύφωση τους. Η Ευρυτανία και το Καρπενήσι γίνεται ανέλπιστα με τον δικό σας παλμό φυσική έδρα της ομάδας μας και με την βοήθεια όλων σας, κάνουμε ένα βήμα ακόμη προς το όνειρο της πρόκρισης στο FINAL FOUR του Κυπέλλου Ελλάδος."Εκ του Γραφείου ΤύπουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου