Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

ΘΗΒΑ -ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Δεν…καταδέχτηκαν  να παραβρεθούν οι  κυβερνητικοί βουλευτές Μπασιάκος,Καράμπελας,Κουτσούμπας,στο συλλαλήτήριο για την υποβάθμηση  του Νοσοκομείου Θήβας,αντίθετα το  παρών έδωσε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς.  Άραγε τι καλύτερο είχαν να κάνουν.....να ψηφίσουν μήπως κανένα ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ μέτρο,να κλείσουν με την ψήφο τους  κανένα Πανεπιστήμιο;;; Το πάθημα των προηγούμενων βουλευτών μας δεν έγινε μάθημα για τους νυν,η Βοιωτία δεν ξεχνά
Τιμωρεί!!!


Αλλά και χωρίς αυτούς ο κόσμος μίλησε, τα πανό πολλά από κάθε Σύλλογο, από κάθε σχολείο.
Έντονη η ομιλία του κ.Γεωργίου δήμαρχου Τανάγρας. Αγανακτισμένοι όλοι οι Δήμαρχοι της Βοιωτίας εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, τον φόβο τους ότι κάθε μέρα θα είναι και χειρότερα.
Επίσης μία από τις πιο "θυελώδες" παρουσία ήταν του κ. Δελαβέκουρα, δωρητή του οικοπέδου του Νοσοκομείου.
Στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των Θηβαίων και απεύθυναν χαιρετισμό  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος, ο Βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, οι Δήμαρχοι Τανάγρας Ευάγγελος Γεωργίου και Ορχομενού Κώστας Ξηρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων Γιώργος Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος Αλιάρτου Δημήτρης Ξυδώνας, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας Φιλιώ Πρωτόπαπα, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Γ.Ν. Θήβας Παναγιώτης Παπαπέτρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας Γιώργος Ζελιλίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θήβας Δημήτρης Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Θήβας Χρήστος Χαρατσής, ο πρώην αναπληρωτής διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Θήβας-Λιβαδειάς Νίκος Σβίγγος, ο δωρητής του οικοπέδου του Γ.Ν. Τάσος Δελαβέκουρας και ο Αντώνης Τουλουμάκος ως εκπρόσωπος της Λαϊκής Επιτροπής.
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας και ειδικότερα το νοσοκομείο Θήβας μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Δημήτρης Βαρνάβας.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου