Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΡΠΑΤΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ


Την Δευτέρα 8 Απριλίου συνεχίστηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, η οποία είχε επεισοδιακή διακοπή την Παρασκευή 5 Απριλίου (δείτε: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ «ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»).
Το 38ο θέμα συζήτησης ήταν «Κατάθεση πρότασης ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κυρπιζλίδη» με εισηγητή τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Αναστασίου (δείτε: Λ. ΚΥΡΠΙΖΛΙΔΗΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...).
Ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Ζάχος "απολογήθηκε" για την στάση του στο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Μαρτίου, μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Δημήτριου Περπατάρη και του Επικεφαλής του Πυρήνα «Χρυσή Αυγή» Βόρειας Εύβοιας κ. Τάσου Καραγάση (δείτε: ΕΙΔΕ ΤΟ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ» ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ).
Αντιδήμαρχοι, Επικεφαλής Παρατάξεων Αντιπολίτευσης και Δημοτικοί Σύμβουλοι πήραν θέση, ενώ το θέμα έκλεισε ο κ. Περπατάρης φανερά ενοχλημένος (;) από την παρουσία του φωτογραφικού φακού...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου