Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Είχε δραπετεύσει από το Α.Τ. Θήβας ο επικίνδυνος Αλβανός-Βιογραφικά γεμάτα επιθέσεις, ληστείες και καταδίκες

Βιογραφικά γεμάτα επιθέσεις, ληστείες και καταδίκες έχουν οι δυο Αλβανοί κακοποι

Πλούσιο βιογραφικό έχουν οι δύο κακοποιοί – δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχαν στη δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας στην Κόρινθο το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια καταδίωξης τους από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα και οι δύο είχαν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές κάθειρξης για ένοπλες επιθέσεις, ληστείες και θεωρούν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.
Ο Lita ή Drebata ή Giafas (ον) Ermal ή Litor ή Aleko ή Luis του Duleiman ή Deo ή Georgios και της Fitnete ή Mri -αριστερά στη φώτο- κρατείτο από 17-02-2010 και εξέτιε ποινή κάθειρξης δεκατριών ετών (13) για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες κλοπές. Ωστόσο απασχολούσε την ΕΛ.ΑΣ από το 1998.
Συγκεκριμένα
  • Την 25-03-1998 συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά/ Γραφείο Ασφαλείας για ληστεία σε οικία.
  • Την 01-12-2006 απέδρασε από τις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας, παραβιάζοντας εξαήμερη άδεια, όπου κρατείτο εκτίοντας:
  • Ποινή κάθειρξης 17 ετών και 8 μηνών για ληστεία και σωματική βλάβη με Απόφαση Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.
  • Ποινή φυλάκισης 4 ετών για ληστεία με Απόφαση Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.
  • Ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με Απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
  • Την 17-02-2010 σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστείες, απόπειρες ληστειών κατά συναυτουργία και κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών υλών καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις κατοχής όπλων.
  • Την 27-05-2010 συνελήφθη από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής μαζί με έτερο συνεργό του, ο οποίος δεν κατόρθωσε να αποδράσει από το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, για ληστείες, απόπειρες ληστειών καθώς και διακεκριμένες περιπτώσεις κατοχής όπλων, πράξεις που έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές των Αθηνών σε βάρος υποκαταστημάτων τραπεζών και καταστημάτων S/M. Την 30-05-2010 από τον 21ο Τακτικό Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών, για τις άνω περιπτώσεις παραγγέλθηκε η φυλάκισή του στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας.
  • Την 22-03-2013 απέδρασε από τις Δικαστικές Φυλακές Τρικάλων

Μάριαν ΚόλαΟ Κόλα κρατείτο από το 2010 και εξέτιε ποινή κάθειρξης δεκατριών ετών για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες κλοπές.

Το 1995 συνελήφθη από την Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για διακεκριμένες κλοπές.

Το 2007 συνελήφθη, εκ νέου, για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, παράνομη βία, αρπαγή κλπ.

Στις 23 Νοεμβρίου του 2009 είχε δραπετεύσει από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας από όπου είχε μεταχθεί από το Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών.

Το Φεβρουάριο του 2010, συνελήφθη ύστερα από ένοπλη συμπλοκή στον Βύρωνα Αττικής με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες κατά συναυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.
Permissospress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου