Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ


Τιμώντας τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κουτροδήμο Αθανάσιο ως «άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης» ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Ζάχος Χριστοφής μίλησε για την δίωξη που έχει ασκηθεί κατά του σχετικά με ανείσπρακτα τέλη ύδρευσης του πρώην Δήμου Αρτεμισίου.
Όπως σας είχαμε προαναφέρει, το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έδωσε εντολή στην Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γερακούδη Καλλιόπη, να εξετάσει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του τέως Δημάρχου Δήμου Αρτεμισίου και νυν του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Ζάχου Χριστοφή, καλώντας τον σε απολογία.
Η απολογία αφορά την μη είσπραξη τελών ύδρευσης στον πρώην Δήμο Αρτεμισίου, όπως προέκυψε μετά τον έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσια Διοίκησης.
Σύμφωνα με το πόρισμα ελέγχου, ο Δήμαρχος ελέγχετε διότι σαν προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου δεν μερίμνησε για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία αυτών με συνέπεια να μην έχουν εισπραχθεί βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης περιόδου 2001 - 2010 ύψους 440.472,89 ευρώ, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.
Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Δήμαρχος κατά την συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 8 Απριλίου 2013.
http://istiaianews.blogspot.gr/2013/04/blog-post_1425.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου