Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

ΔΙΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ - ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ... ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ...

http://istiaianews.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3573.html
Λίγα τα θέματα, πολλές οι αντιπαραθέσεις, στην σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού.
Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ Ζάχου - Πετσή άρχισαν από νωρίς, όταν ο Δήμαρχος πρότεινε να γίνει "δια περιφοράς" η σημερινή κατεπείγουσα συνεδρίαση, κάτι που βρήκε κάθετα αντίθετο τον Επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας
Όπως σας είχαμε προαναφέρει, ένα από τα θέματα ημερησίας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν ο προγραμματισμός προσλήψεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) με δίμηνη σύμβαση.

Το θέμα τον δίμηνων προσλήψεων εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κατούνης, προτείνοντας 50 προσλήψεις, ήτοι: 40 εργάτες, 7 οδηγοί, και 3 χειριστές.
Ο κ. Κατούνης ανάφερε ότι το ελάχιστο προσωπικό που ήδη προσλήφθηκε με δίμηνη σύμβαση δεν επαρκεί για τις ανάγκες του δήμου, ιδίως στον τομέα της καθαριότητας, κρίνοντας απαραίτητη τη πρόσληψη νέου.
Νέου προσωπικού που θα αναλάβει εργασία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που οι ανάγκες είναι περισσότερες, έπειτα από την λήξη των νυν διμήνων.
"Κάνω τον σταυρό μου, να εγκριθούν" τόνισε χαρακτηριστικά κατά την εισήγηση του.
Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ Ζάχου - Πετσή συνεχίστηκαν, όταν ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ηλίας Πετσής έκανε την τοποθέτηση του.
"Προσλάβατε δίμηνο προσωπικό για κάλυψη αναγκών, φαίνεται πως αυτές οι ανάγκες ήταν πολιτικές και εκλογικές μιας και εργάτες είναι στα γραφεία. Σε αυτές τις προσλήψεις εργατών για την υπηρεσία ύδρευσης, είναι και η κόρη του Αντιδημάρχου κ. Γούδα".
 Ο Δήμαρχος κ. Ζάχος Χριστοφής, απάντησε:
"Του κ. Γούδα εργάζεται ο γιος αντί της κόρη του, κακός μεν αλλά έχουμε πρόβλημα δε με την χωματερή πάνω από τα Ήλια και τον χρειαζόμαστε να εργάζεται σκληρά εκεί. Επειδή δεν μπορούσε να προσληφθεί ο γιος προσλάβαμε την κόρη. Η κόρη ξεχωρίζει τις οφειλές των πολιτών στην υπηρεσία ύδρευσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου