Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ «ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»


Άλλη μία επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού έλαβε χώρα την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013.
Έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ Δημάρχου και Προέδρου... αποχώρηση Δημάρχου και Αντιπολιτεύσεων... διαξιφισμοί μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων... ήταν αυτά που σημάδεψαν την συνεδρίαση.
Συνεδρίαση που τελικά η διακοπή της ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, αναβάλλοντας την για σήμερα Δευτέρα στις τέσσερις το απόγευμα.
Τα αίματα άναψαν κατά την διάρκεια του 4ου θέματος συζήτησης «Έγκριση και υπογραφή καταστατικού ίδρυσης αστικής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρείας με την επωνυμία ¨ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟ - ΑΕΙΦΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ¨».
Όταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αναστασίου αυτοπροτάθηκε ως εκπρόσωπος μαζί με τον κ. Μπάμη, ήταν αυτό που εξόργισε τον Δήμαρχο κατά του Προέδρου, κάνοντας λόγο ότι δεν ενημερώθηκε σχετικά για το αποτέλεσμα προηγούμενης συνεδρίασης.
Ο Δήμαρχος κ. Ζάχος αρχικά πρότεινε την κ. Αράπογλου και τον κ. Πανουργιά ο οποίος αρνήθηκε, έπειτα τον κ. Γούδα που επίσης αρνήθηκε και τέλος την κ. Ζαγκανά η οποία ανάφερε πως δεν μπορεί.
Ακολούθησε η αποχώρηση της κ. Αράπογλου η οποία απευθυνόμενη στον κ. Αναστασίου, τόνισε πως έπρεπε να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για την απόφαση που είχε παρθεί.
«δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια»
«το συμβούλιο είναι καφενείο»
«δεν μπορείτε να πείσετε αυτόν που κάνατε δήμαρχο»
«θα έπρεπε να ντρέπεσαι, πόσα έχεις πάρει από τον δήμο»

είναι μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν.
Έγκλιση για κοσμιότατη συμπεριφορά απεύθυνε ο κ. Βενετής.
Δείτε το βίντεο του ΙΣΤΙΑΙΑ ΝΙΟΥΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου