Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Απόβαση στο Καρπενήσι για τον Νηρέα Λαμίας


Ο Νηρέας Λαμίας παίζει εντός έδρας αλλά ξενιτεύεται. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στον χώρο της υδατοσφαίρισης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αντιμετωπίζει για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας την ομάδα του Πανιωνίου. 

Το παιχνίδι γίνεται στο κλειστό κολυμβητήριο του Καρπενησίου αφού η Λαμία ως γνωστόν έχει πρωταγωνιστές στο πόλο αλλά δεν διαθέτει τις υποδομές που απαιτεί η διεξαγωγή τόσο σημαντικών αγώνων. 

Η προσμονή και η επιθυμία των κατοίκων της Φθιώτιδας και των όμορων Νομών να δουν από κοντά τα νέα αστέρια της ομάδας καθώς και τους γηγενείς παίκτες του τόπου είναι μεγάλη.Ο φίλαθλος κόσμος έχει "ντοπαριστεί" και τα μηνύματα που λαμβάνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι τόσο θετικά που καταδεικνύουν του λόγου το αληθές. 


Γι” αυτό το λόγο το Δ.Σ. του συλλόγου προσφέρει δωρεάν μεταφορά σε όσους φιλάθλους θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Επομένως την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 3:15 το μεσημέρι θα αναχωρήσουν δυο λεωφορεία από το κολυμβητήριο Λαμίας για το Καρπενήσι, έτσι ώστε όσοι φίλαθλοι θέλουν να μπορέσουν να μετακινηθούν για να είναι κοντά στην ομάδα της Λαμίας στον προημιτελικό.


Θα είμαστε όλοι εκεί . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου