Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ - ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ


Ήταν λίγο μετά την δέκα το πρωί όταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιστιαίας σήμανε συναγερμός, έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε αστική πυρκαγιά και εγκλωβισμό ατόμου σε φανοποιείο της Ιστιαίας.
Άμεσα αναχώρησαν τρία πλήρως επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα, παράλληλα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας και συνεργείο της ΔΕΗ Ιστιαίας.
Τα πυροσβεστικά έφθασαν σε χρόνο ρεκόρ στο φανοποιείο του κ. Αγγελόπουλου, οι τεχνικοί της ΔΕΗ έκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και οι πυροσβέστες άρχισαν την μάχη με τις φλόγες απεγκλωβίζοντας γρήγορα το άτομο από το εσωτερικό του φανοποιείου, που στην συνέχεια παρέλαβε το πλήρωμα του ασθενοφόρου.
Ευτυχώς, όλα αυτά ήταν το σενάριο άσκησης ετοιμότητας που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, υπό την επίβλεψη του Διοικητή Π.Υ. Ιστιαίας Αντιπύραρχου Πέγκα Γεώργιου και Υποδιοικητή Π.Υ. Ιστιαίας Υποπυραγού Μαραγιάννη Κωνσταντίνου.
Άσκησης θα λέγαμε "για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι" μιας και οι "νέοι" εποχιακοί πυροσβέστες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους "παλιούς" έμπειρους επί το έργον.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: http://istiaianews.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3986.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου