Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Μια Υπέροχη Παραδοσιακή βραδιά-Ένα Χορευτικό Υπερθέαμα στην Καλλιθέα Βοιωτίας

Ολοκληρώθηκε Το 1ο Διήμερο Φολκλορικό Φεστιβάλ στην Καλλιθέα Βοιωτίας.

Το Permissospress και το Viotiashop.gr ήταν εκεί και μπορoύν  να σας διαβεβαιώσουν  ότι ήταν μία από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

Πολλά χορευτικά συγκροτήματα, μας ενθουσίασαν με τα χορευτικά τους, η χορωδία  με τα τραγούδια της. Η ορχήστρα και ο Παναγιώτης Λάλεζας ήταν εντυπωσιακοί και κεφάτοι, ο κόσμος φιλικότατος, το service άψογο. Ο κόσμος πολύς. Γέμισε ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου  με ντόπιους αλλά και από τα γύρω χωριά που ήρθαν να διασκεδάσουν.

Αλλά το πιο μεγάλο μπράβο ας το χαρίσουμε στο συγκρότημα Σίδες οι οποίες μας έκαναν περήφανους στα Βαλκάνια με την πρωτιά που κατέκτησαν πριν λίγες μέρες. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ). Μείναμε άφωνοι με τα χορευτικά των παιδιών και τους δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Καταλάβαμε γιατί μάγεψαν τους Ευρωπαίους, και από τους 50 συλλόγους βγήκαν πρώτοι. Για αυτά τα παιδιά που μας έκαναν περήφανους, τα δικά μας παιδιά από τη Βοιωτία, τα παιδιά που με την ψυχή τους μπορούν να ξεσηκώσουν πλήθος ανθρώπων και να τους κάνουν να δακρύσουν με την αγάπη για το χορό.

Στο πρόγραμμα πήραν μέρος ο χορευτικός πολιτιστικός σύλλογος Σίδες, ο χορευτικός σύλλογος νέων Δερβενοχωρίων, χορευτικό τμήμα Ελαιώνα παράρτημα Λάϊος, χορωδία Σίδες, χορωδία συλλόγου γυναικών Πύλης, καθώς και ο χορευτικός σύλλογος Χανίων Κρήτης οι "Σταυραετοί"

Στην ζωντανή ορχήστρα πήραν μέρος:

Τραγούδι: Παναγιώτης Λάλεζας

Κλαρίνο: Νίκος Φιλιππίδης

Βιολί: Γιώργος Μαρινάκης

Τρομπέτα: Θάνος Σαμπάνης

Σε αναμονή για το βίντεο
OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου