Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Τοποθέτηση του Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου σχετικά με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος τοποθετήθηκε χθες 24/7 επί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας αναφορικά με τους "Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και παροχής υπηρεσιών". Έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων και ξεκαθάρισε την κατάσταση για τους στόχους που εξυπηρετεί η εφαρμογή του σχεδίου νόμου.
Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος τόνισε ότι σε καμία περίπτωση η παρούσα νομοθετική πρωτοβουλία δεν διαταράσσει την κοινωνική ευρυθμία, αλλά αντίθετα προσβλέπει στην αποκατάσταση της ευταξίας στον τόπο. Επιπλέον, στηλιτεύοντας τις διαρροές διαφόρων κέντρων, δήλωσε ότι η παρούσα νομοθεσία ενισχύει την αγορά και ενθαρρύνει την αγοραστική κίνηση κατά την εκπτωτική περίοδο, τονίζοντας παράλληλα τον προαιρετικό χαρακτήρα του μέτρου.
Όσον αφορά τις ανησυχίες που εκφράζονται από μερίδα της εκκλησίας, ο Φθιωτός Βουλευτής καθησύχασε, λέγοντας ότι δεν απειλείται η συμμετοχή του κοινού στις καθιερωμένες θρησκευτικές παραδόσεις.  Τέλος εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του στην ηγεσία του Υπουργείου, καθώς όπως δήλωσε δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο σε διγλωσσία και ζήτησε παράλληλα να εντείνει και να επιταχύνει τις προσπάθειες του για την αναβάθμιση των μηχανισμών κωδικοποίησης.

Δείτε εδώ την κοινοβουλευτική παρέμβαση του Βουλευτή ΦθιώτιδαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου