Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Tραγωδία σε Αλίαρτο και Μαυρομάτι-Δυο νεαρά παιδιά νεκρά-φωτο
LAMIASTARGR
lamiastar
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νεαρά παιδιά 20 και 17 ετών απο Αλίαρτο και Μαυρομάτι  , τα οποία έπεσαν με Ι.Χ αυτοκίνητο κάτω  απο  αδιευκρίνιστες συνθήκες μέσα στο  αρδευτικό κανάλι "Εσωτερική"στην Κωπαίδα κοντά στην Αλίαρτο.Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 5 άτομα,επέστρεφαν απο διασκέδαση στις 7:ΟΟ περίπου το πρωί σήμερα.Οι νεαροί πέφτοντας με το αυτοκίνητο στο κανάλι εγκλωβίστηκαν με αποτέλεσμα να πνιγούν οι δυο.Διερχόμενοι αγρότες μπόρεσαν και έσωσαν τα τρια παιδιά τραβώντας το αυτοκίνητο έξω απο το κανάλι.Οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και είναι εκτός κινδύνου.Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα το μαρτυρούν και τα εκκλησάκια,και μέτρα προστασίας δεν έχουν ληφθεί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.
Όλοι στην Αλίαρτο και στο Μαυρομάτι  είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη,χάθηκαν δυο νεαρά παιδιά, αλλά και έντονα προβληματισμένοι,  και κάνουν λόγο για ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στα κανάλια της Κωπαίδας.
 Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου ερευνά η τροχαία Λιβαδειάς.
.Aπότομη στροφή ίχνος προστασίας δεν υπάρχει

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΠΟΣΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑΥγρός τάφος για 2 παιδιά στην Αλίαρτο. από LAMIASTARGRlamiastar

al13al12al10al9al8al7al6al5al4al3al14al2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου