Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Εντυπωσιακή η Μουσική Εκδήλωση στα Βάγια-βίντεο-φωτόΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακη 22 Σεπτεμβρίου η Παραδοσιακή Μουσική Εκδήλωση που διοργάνωσε το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν.Αγιας Τριάδος Βαγίων στο προαύλιο χωρο αυτού. Στην διάρκεια της εκδηλώσεώς απέδωσαν παραδοσιακά τραγούδια και όχι μόνο η Βυζαντινή Χορωδία Μικρασιατων ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ άπο την πόλη  της Λιβαδειάς με Πρόεδρο τον κ.Πατερόπουλο και χοράρχη τον Πρωτοψάλτη κ.Λέκκα και η Χορωδία Γυναικών Βαγίων με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη κ.Δ.Αναδιώτη,ενώ χόρεψαν παραδοσιακους  χορούς ο Σύλλογος Γυναικών Βαγίων Η ΣΦΙΓΓΑ. Τις χορωδίες και το χορευτικό συνόδευε μουσικά μπάντα παραδοσιακών οργάνων.
Παρέστησαν  ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Σπυρίδων Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε.Βαγίων Σωτήριος Δρένιος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιο Ευαγγελος Παπαλουκάς , ο σύμβουλος Γ.Τσελλος , η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελαιώνα Δέσποινα,  ο Εκπρόσωπος του Σεβ.  Μητροπολίτου μας Παν.Αρχιμ.Δανιηλ Στεφας. ο παν.Αρχιμ Ιωακειμ Δουμας κ.α
Οι Κυρίες του Ε.Φ.Τ και πλήθος εθελοντριών στο τέλος κέρασαν όλους τους συμμετέχοντας με αλμυρά και γλυκά εδέσματα που τα έφτιαξαν με πολύ αγάπη για όλους.

  
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
 http://permisospress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου