Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εντυπωσιακά και με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια της Λίμνης Μουσών -Βίντεο


 Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα  εγκαίνια του θαυμαστού  χώρου της Λίμνης  Μουσών  στην Άσκρη. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και ευχήθηκε καλές δουλειές στον ιδιοκτήτη του αναψυκτηρίου,μεταξύ των οποίων η αντιπεριφειάρχης Στερεάς κ.α Φανή Παπαθωμά,ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ.Ντασιώτης,ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης,και δημοτικοί σύμβουλοι.


«Έργο καρδιάς»

«Για μένα είναι ένα έργο καρδιάς», δήλωσε ο ο ιδιοκτήτης της Λίμνης Μουσών κ.Σωτήρης Τσιώρας και πρόσθεσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που  άρχισε να παίρνει «σάρκα και οστά». Πιστεύω, ότι είναι ένα έργο  που δίνει  ζωντάνια στην περιοχή μας ,στο Νομό Βοιωτίας,και  γενικότερα  σε όλη τη Στερεά Ελλάδα!!!
Την εκδήλωση πλαισίωνε ένας λαχταριστός μπουφές με τοπικά εδέσματα,άφθονο κρασί  που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί απο το εκπληκτικό χορευτικό της Άσκρης,και η βραδυά έκλεισε με την ξεχωριστή φωνή της Μαρίας Ζυγογιάννη και του Βαγγέλη Κούρτογλου σε ένα υπέροχο μουσικό οδοιπορικό.
Η Λίμνη Μουσών είναι ένας  υπέροχος  χώρος στην καρδιά της Βοιωτίας,  που το τελευταίο διάστημα  έχει γίνει στέκι και προσφέρει ωραίες, ξένοιαστες στιγμές σε όλον τον κόσμο.
Εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές και κάθε επιτυχία! Η Λίμνη σας Περιμένει....

http://permisospress.blogspot.gr/
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου