Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Διάκριση για τον Λαμιώτη Θοδωρή Δημόπουλο στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγειας

Στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας  που έλαβε χώρα στις 11 και 12 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ  διακρίθηκε ο Λαμιώτης Θοδωρής Π. Δημόπουλος, Κοινωνικός Λειτουργός του Ε.Π.Ε.Κ.Α στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ζωγράφου & Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «ΜΑΡΕΠΗ», Αν. Μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας 
Η εκπόνηση και παρουσίαση της εισηγήσεως  πραγματεύθηκε την Αξιολόγηση του Προσωπικού σε Μονάδες Υγείας με Αντικειμενικές Μεθόδους και είχε τίτλο : «Η μετάβαση του ΕΣΥ από την εποχή των αρεστών στην εποχή των άριστων» .
Στον Θοδωρή Δημόπουλο, ο οποίος μετείχε στο συνέδριο με τις ιδιότητες του Κοινωνικού Λειτουργού των Κοινωνικών Δομών του Δ. Ζωγράφου, της ΜΦΗ «ΜΑΡΕΠΗ», του Αν. Μέλους του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και του Μεταπτυχιακού Φοιτητή του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά στην Διοίκηση της Υγείας , απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Management Υπηρεσιών Υγείας το 1ο Βραβείο και το χρηματικό πόσο των 150,00€.

Δείτε την βιβλιογραφική έρευνα καθώς και την παρουσίαση του κ. Δημόπουλου

Εξαιρετική η ποιότητα των εργασιών του 15ου Συνεδρίου της ΕΕΜΥΥ, κατά τους συμμετάσχοντες

Κατά τις δηλώσεις των 300 περίπου συνέδρων η ποιότητα των εργασιών ήταν εξαιρετική, ενώ το φετινό συνέδριο κρίθηκε ως το επιτυχέστερο όσων έχουν προηγηθεί. Όπως δήλωναν ανώτερα υγειονομικά στελέχη, το ετήσιο συνέδριο της ΕΕΜΥΥ «είναι το μοναδικό στον υγειονομικό τομέα, στο οποίο ακούγονται τολμηρές αλήθειες και διατυπώνονται προτάσεις, που δεν έχουν εξαγορασθεί με χορηγίες»!

Στην έναρξη του συνεδρίου, την Παρασκευή παραβρέθηκε για λίγο και μίλησε ο υπουργός Υγείας κ. Αδ. Γεωργιάδης, στον οποίο προτάθηκε να επανέλθει το Σάββατο, για μία ώρα, στην ενότητα «Το ΕΣΥ και η Διαφθορά στην Πράξη», προκειμένου να πληροφορηθεί τι ακριβώς, από ποιους και με ποιους τρόπους συμβαίνει στα νοσοκομεία. Ο υπουργός δήλωσε ότι θα προσπαθήσει, αλλά τελικά δεν προσήλθε.

Μεταξύ των ομιλητών του 15ου Συνεδρίου ήταν ο Γεν. Γραμματέας Διαφάνειας και πρώην Υπουργός Υγείας ο κ. Γεώργιος Σούρλας, οι καθηγητές Στρατηγικής Διοίκησης και Management κ.κ. Χαρίδημος Τσούκας και Εμμανουήλ Κονδύλης, οι πρώην Διοικητές νοσοκομείων κ.κ. Αρ. Ζαχαρόπουλος και Δημ. Κατσιφαράκης, ο εμβιομηχανικός Δρ Χρήστος Καζάσης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προμηθευτών Υγείας κ. Γερ. Λειβαδάς κ.ά.

Σύνεδροι ήσαν πολλοί εν ενεργεία Διοικητές, μεταξύ των οποίων και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας κ.κ. Παναγιώτης Κουτσοπίνης καθώς και διευθυντικά στελέχη δημοσίων νοσοκομείων και 300 γιατροί, διοικητικοί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, μηχανικοί κ.λπ. του δημόσιου κυρίως, αλλά και του ιδιωτικού τομέα υγείας.
Μαζί με την εργασία και την παρουσίαση του κ. Δημόπουλου, βραβεύτηκαν με την εύφημη μνεία άλλες δύο εργασίες που παρουσιάσθηκαν, Οι εργασίες θ΄ αναρτηθούν σύντομα σε πλήρη κείμενα, μαζί με όλες τις περιλήψεις εισηγήσεων, στη θέση «Προηγούμενα Συνέδρια της ΕΕΜΥΥ» του site.

Ευρύτερη αναφορά στο φετινό συνέδριο της ΕΕΜΥΥ, με φωτογραφικό υλικό και δημοσίευση εργασιών θα συμπεριληφθεί στο τεύχος του περιοδικού «Επιθεώρηση ΥΓΕΙΑΣ», που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου. Πλήρη κείμενα εργασιών θα δημοσιευθούν και στα επόμενα τεύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου