Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ: "ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΑΣ"


Έντονες ήταν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ του Σταμάτη Χαλβατζή  και του Λεωνίδα Γρηγοράκου κατά την τοποθέτηση του πρώτου στην συζήτηση ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.

Την έντονη αντίδραση του Λεωνίδα Γρηγοράκου (Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών) προκάλεσε ο Σταμάτης Χαλβατζής (Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακής Ενότητας Δήμων Στερεάς Ελλάδας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαιών) όταν έκανε λόγο για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, αναφερόμενος στην φράση "ξεσκίστε τους" του Αντώνη Σαμαρά.

Την συζήτηση με θέμα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, διοργάνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας - Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας.

Καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, ήταν οι: Λεωνίδας Γρηγοράκος (Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών), Γεώργιος Σούρλας (Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων),  Καλλιόπη Γερακούδη (Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς) και Ευάγγελος Τετριμίδας (Δήμαρχος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου, Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας).


Στη συζήτηση για το κρίσιμο θέμα της διαφάνειας παρευρέθησαν και τοποθετήθηκαν, Δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι  της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου