Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ

«Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα» μπορεί να λένε οι στίχοι της μεγάλης επιτυχίας της, αλλά σίγουρα καλύτερη θα είναι η κάθε ημέρα στην Αιδηψό μετά την επίσκεψη της.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου που εμφανίστηκε ζωντανά το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στην κατάμεστη αίθουσα του Maravellia Art Hotel στην παραλιακή των Λουτρών Αιδηψού.

Μάγεψε με την γνήσια λαϊκή φωνή της και ξεσήκωσε με την εκρηκτική της εμφάνιση τους θαμώνες που τραγούδησαν μαζί της παλιές και νέες επιτυχίες. Κάτω από βροχή λουλουδιών με την σαμπάνια να ρέει άφθονα, το κέφι δεν έπαψε στιγμή να μην "χτυπά κόκκινο" ως το πρωί.

Από τον ιδιοκτήτη του Maravellia Art Hotel, κ. Ανάργυρο Χρήστου, λάβαμε την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες βραδιές διασκέδασης.

Η Ελένη αναχώρησε την επομένη με προορισμό το  «dancing with the stars 4» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στον ΑΝΤ1.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη με την Ελένη Χατζίδου, που μιλάει για την καλλιτεχνική πορεία και τα μελλοντικά σχέδια της, αλλά και καταθέτει της απόψεις της για την πολιτική.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου