Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

...Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην Απεργία και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που σε συνεργασία με το Ε.Κ. Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στα Διόδια Θηβών (90χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας).

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ ......
Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6/11/2013.
· Για την εφιαλτική ανεργία.

· Για την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας με την εξάπλωση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, της μαύρης εργασίας και της αποδόμησης του εργατικού δικαίου.

· Για την επαναφορά εξολοκλήρου του θεσμού των ελευθέρων συλλογικών διαπραγματεύσεων.

· Για τον νέο προϋπολογισμό, ο οποίος τοποθετεί στην δίνει του Προκρούστη τα εναπομείναντα δικαιώματα εργαζομένων, συνταξιούχων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

· Για τις διαρκείς παρεμβάσεις στα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα μέσα από την κατάργηση και παράκαμψη δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών.

· Για το ξεπούλημα και κλείσιμο όλων των βιομηχανιών που αφορούν την άμυνα και τον ορυκτό πλούτο της χώρας ( ΛΑΡΚΟ ,ΕΑΣ,ΕΛΒΟ ,ΕΑΒ).

· Για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που έχουν βυθίσει ολόκληρη την χώρα στην φτώχεια και την απόγνωση.

Όσο η κυβέρνηση συνεχίζει τις ίδιες αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές, για το Συνδικαλιστικό κίνημα και τους εργαζόμενους αποτελεί μονόδρομο η συνέχιση του αγώνα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην Απεργία και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που σε συνεργασία με το Ε.Κ. Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στα Διόδια Θηβών (90χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας).

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου