Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ «ΜΙΝΙ» ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ


«You like action, fun and friendship? You have a mini and you want to have a great time? Prepare yourself to escape with us. Minis go Evoia…» ήταν η καμπάνια του UNITED MINI που επισκέφθηκε την Βόρεια Εύβοια το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
Κάτοχοι και φίλοι του θρυλικού MINI COOPER, από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 ως την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, συγκεντρώθηκαν στην Αιδηψό και το MARAVELLIA ART HOTEL που τους φιλοξένησε, για να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα, να περιηγηθούν στην Βόρεια Εύβοια και να ανταλλάξουν απόψεις για το μίνι πάθος τους.

«Πρωτοβρεθήκαμε το 2004 σαν λέσχη αλλά έγκαιρα αντιληφθήκαμε ότι όλα γίνονται γύρο από το κέρδος, δεν έχουμε σκοπό να συμμετάσχουμε σε κάτι κερδοφόρο ή να είμαστε εμείς που αντλούμε το κέρδος. Έτσι δημιουργήσαμε την μη κερδοσκοπική παρέα  του UNITED MINI (unitedmini.gr)  με ανοιχτή την αγκαλιά μας σε όσους έχουν το ίδιο πάθος με εμάς, είτε είναι κάτοχοι MINI είτε θαυμαστές του. Δεν έχουμε αξιώματα και προεδρία, είμαστε όλοι ίσοι μεταξύ μας. Στην παρέα μας έχουμε συμμετοχές και από χώρες εκτός Ελλάδος, λειτουργώντας πάντα στο πλαίσιο του εθελοντισμού. Παράλληλα, προσφέρουμε βοήθεια σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς προσπαθώντας να δείξουμε έναν άλλο χαρακτήρα κάνοντας ένα βήμα περισσότερο. Βρεθήκαμε εδώ στην Αιδηψό σε μια πανελλήνια συνάντηση με πληρώματα από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη και αρκετές συμμετοχές δεδομένου της οικονομικής κρίσης. Κάναμε paintball, ποδηλασία, ιππασία, πεζοπορεία, διασκεδάσαμε και περιηγηθήκαμε στις ιδιαίτερες ομορφιές του τόπου σας» ανάφερε ο κ. Θάνος Καραλής, μέλος του UNITED MINI, στον δημοσιογράφο του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΙΣΤΙΑΙΑ NEWShttp://istiaianews.blogspot.gr/2013/11/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου