Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

"Φτιάχνει" τον κόσμο του ο Νηρέας και τον προσκαλεί στο ΑΤΕΙ Λαμίας εν όψει Παναθηναικού

Ο πάντα δραστήριος επικοινωνιακός μηχανισμός του Νηρέα Λαμίας, απευθύνει εκ νέου κάλεσμα στον κόσμο του και στους φίλους του πόλο. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ίσως τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας, είναι δεδομένο ότι απαιτεί μία πανστρατιά δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου, προκειμένου ο Νηρέας να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται. Οι ιθύνοντες του Νηρέα κρατούν χαμηλό προφίλ, ωστόσο η κεκτημένη ταχύτητα από τις διαδοχικές επιτυχίες των τελευταίων αγωνιστικών έχει ανοίξει την όρεξη σε Διοίκηση, παίκτες και προπονητές που προσδοκούν στην αθρόα έλευση των φιλάθλων.Δείτε το Δελτίο Τύπου της ομάδας

Εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ο Νηρέας Λαμίας εντυπωσιάζει με το ξεκίνημα του τον κόσμο της υδατοσφαίρισης και όχι μόνο. Μετά το διπλό νικηφόρο πέρασμα από τον Πειραιά και το Φάληρο απέναντι σε Εθνικό και Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου αντίστοιχα, η ομάδα μας επιστρέφει στα ύδατα της πόλης μας για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο Παναθηναϊκό. Σε αυτή την αναμέτρηση οι αθλητές μας καλούνται να ανταποκριθούν στην επικείμενη πρόκληση και να υπερασπιστούν το αήττητο απέναντι σε έναν εκ των κορυφαίων και ιστορικών συλλόγων της χώρας. 
Ως Διοίκηση του συλλόγου, απευθύνουμε κάλεσμα στους φίλους του Νηρέα Λαμίας και της υδατοσφαίρισης, προσδοκώντας στην μαζική παρουσία τους προκειμένου να υποστηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα σε αυτή την - υψηλών απαιτήσεων - αναμέτρηση. Οι αθλητές μας χρειάζονται και αυτή την αγωνιστική τoν δυνατό παλμό της εξέδρας, για να διατηρηθεί η κεκτημένη ταχύτητα των διαδοχικών επιτυχιών. Το Σάββατο 30/11 στις 17:00 (ΑΤΕΙ Λαμίας) σας χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας. 
Επιπροσθέτως θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό πως υπάρχει ακόμη περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με γενική τιμή εισόδου 5 ευρώ. Τα εισιτήρια θα μπορούν να παραλαμβάνονται από τα εξής σημεία :
Τα γραφεία του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας(Ερ. Σταυρού 1)
Το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ του κ. Χρήστου Μπετχαβά, Αινιάνων 1-3
Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, από το Plaza Cafe, πλησίον του ΑΤΕΙ Λαμίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου