Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Άνοιξε "Κέντρο Υγείας" στη Λαμία; - Τι είναι το Πολυϊατρείο "ΙΑΣΗ" - Πως λειτουργεί και τι υπηρεσίες προσφέρει


- Τέλος στην ταλαιπωρία των ασθενών βάζει το νέο Πολυϊατρείο στη Λαμία
- 24ωρες, 365 ημέρες το χρόνο, στην υπηρεσία του πολίτη
- Συνταγογράφηση και επισκέψεις όλες τις ώρες και ημέρες με τιμές δημοσίου

Επιτέλους και μια ευχάριστη είδηση από τον πολύπαθο χώρο της Υγείας. Εκεί που το δημόσιο δεν μπορεί, έρχεται ο ιδιωτικός τομέας να συμπληρώσει τα κενά. Όταν μάλιστα αυτό γίνεται χωρίς μεγάλο κόστος και χωρίς ταλαιπωρία, είναι φυσικό να κάνει τη διαφορά.

Το Πολυϊατρείο "ΙΑΣΗ" ξεκίνησε τη λειτουργία του εδώ και λίγες ημέρες στη Λαμία και συγκεκριμένα στη Λεωφόρου Καλυβίων 16, στα Ρεβένια, λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο.

Είναι πλαισιωμένο από έμπειρους και καταξιωμένους γιατρούς και θα λέγαμε ότι είναι ένα σύγχρονο "Κέντρο Υγείας" αστικού τύπου, που σίγουρα έλειπε από τη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Εκτός από τις καθημερινές λειτουργεί Σάββατο, Κυριακή και Αργίες με υπηρεσίες που θα ανακουφίσουν τους πολίτες από την ταλαιπωρία που υφίστανται καθημερινά, ακόμη και για μια συνταγή και μάλιστα σε τόσο προσιτές τιμές, που να μπορεί ο καθένας είτε είναι ασφαλισμένος, είτε ανασφάλιστος να εξυπηρετηθεί.

Έτσι λοιπόν στο Πολυϊατρείο "ΙΑΣΗ" οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Λαμίας έχουν την δυνατότητα να γράφουν τα φάρμακά τους και Σάββατο και Κυριακή, καικαθημερινά από τις 8:00΄ το πρωί μέχρι τις 10:00΄ το βράδυ.

Οι συμπολίτες μας μπορούν επίσης να καλέσουν γιατρό στο σπίτι όλο το 24ωρο, για επείγοντα και χρόνια περιστατικά και να ανακουφίζονται δίνοντας λύση στο πρόβλημά τους με ελάχιστο κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου