Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής εν όψει της αναμέτρησης με τον Ν.Ο. Χίου

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας με… επαγγελματικό τρόπο απεύθυνε ο Νηρέας, ενόψει του ματς με τον ΝΟ Χίου. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γρ. Τύπου της ομάδας 

"Την προηγούμενη αγωνιστική ο Νηρέας Λαμίας μπήκε με το δεξί στις νέες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Το επιβλητικό 7-9 μέσα στο Αργοστόλι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, κατέδειξε το τι είναι διατεθειμένη να κάνει αυτή η ομάδα φέτος και το τι επιφυλάσσει για την συνέχεια. 
Οι αθλητές μας χρειάζονται και αυτή την αγωνιστική την ισχυρή συνδρομή ενός επιπλέον "παίκτη", εκείνου της εξέδρας, προκειμένου να κατακτήσουν την πρώτη νίκη στην Α1 μέσα στην πόλη της Λαμίας.

Το ταξίδι συνεχίζεται με συνοδοιπόρους όλους εσάς. "Επιβιβαστείτε" και αυτό το Σάββατο (9/11) στις 19:00 στην πισίνα του ΑΤΕΙ Λαμίας και στηρίξτε την ομάδα μας."


Ταυτόχρονα το τμήμα επικοινωνίας του Νηρέα Λαμίας, στην προσπάθεια του για την βέλτιστη προβολή των δραστηριοτήτων του συλλόγου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία μέσω του διαδικτύου, με την νέα ιστοσελίδα του www.nireaslamias.gr και την κοινωνική δικτύωση, μέσω των λογαριασμών σε facebook και twitter. Ο τρόπος προσέγγισης και προβολής των θεμάτων που σχετίζονται με την ευρύτερη δράση της ομάδας δεν έχει διαφύγει της προσοχής μεγάλων portals του κέντρου που ασχολούνται με την αθλητική ενημέρωση. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του πασίγνωστου Nova Sport FM (δείτε την ανάρτηση εδώ) που επισημαίνει του λόγου το αληθές. Επίσης εντυπωσιακή είναι και η ανταπόκριση του κοινού και των φίλων των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που δεν διστάζουν να καταθέσουν τις σκέψεις τους και τις ευχές τους για την καλή πορεία της ομάδας.


Όπως φαίνεται στον Νηρέα Λαμίας, γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται. Το Σάββατο είναι μία καλή ευκαιρία για να πάρει κανείς μία γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου