Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Νηρέας Λαμίας

Το Τμήμα Επικοινωνίας του Νηρέα Λαμίας πιστό στην "παράδοση" που έχει δημιουργήσει, επιχειρεί να επανασυσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας, εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Κάνοντας χρήση των social media διεισδύει με θαυμαστή επιτυχία στην καθημερινότητα του φίλαθλου κοινού και προσκαλεί όλους να στηρίξουν την ομάδα για μία ακόμη φορά.
Ο Νηρέας Λαμίας τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές αντιμετώπισε δύο δύσκολες προκλήσεις απέναντι σε δύο κορυφαίες ομάδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αν και δεν διέβη με επιτυχία τον "σκόπελο", δεν χάνει το φρόνημα του και προβαίνει σε επαναπροσανατολισμό στην μέχρι πρότινος εντυπωσιακή πορεία. Η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας φιλοδοξεί να επανακάμψει στον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί. Το Σάββατο (14/12 στις 17:00) στην πισίνα του ΑΤΕΙ Λαμίας ο Νηρέας Λαμίας υποδέχεται έναν ακόμη ιστορικό σύλλογο, αυτή τη φορά από την συμπρωτεύουσα . Ο ΠΑΟΚ είναι ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας, σε έναν αγώνα εξίσου υψηλών απαιτήσεων και αδιαμφισβήτητου ενδιαφέροντος. Η νεοφώτιστη ομάδα της πόλης καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία σε μία ακόμη δοκιμασία και να αποδείξει ότι και στα δύσκολα, σηκώνεται με ευκολία και συνεχίζει απτόητη την πορεία προς τη διάκριση.

Οι εγκαταστάσεις της πισίνας του ΑΤΕΙ Λαμίας είναι έτοιμες να κατακλειστούν από τους φίλους της ομάδας, που επιβάλλεται να δείξουν κι εκείνοι ότι δεν πτοούνται αντίστοιχα από την όποια μη επιτυχή απόπειρα. Οι αθλητές μας χρειάζονται και αυτή την αγωνιστική την ισχυρή συνδρομή του κόσμου, προκειμένου να απολαύσουν μαζί τους το "νέκταρ" μίας ακόμη επιτυχίας. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στο πλευρό της ομάδας.

Περισσότερες Πληροφορίες :

✔ Στα γραφεία του Γ.Σ. "ΝΗΡΕΑΣ" Λαμίας, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας, Ερυθρού Σταυρού 1

✔ Στο τηλ. 22310 52502

✔ Στο site της ομάδας http://www.nireaslamias.gr/

✔ Στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook https://www.facebook.com/nireas.lamias

✔ Στο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter https://twitter.com/GS_Nireas_Lamia(@GS_Nireas_Lamia)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου