Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Καραγεώργου Αλέκα: Δεν διοικείται ο Δήμος από τα τηλεπαράθυρα!


Ας αφήσει τα κανάλια και τις τηλεπερσόνες και ας δει  τη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο ο κ. Γκλέτσος  απαντά σήμερα μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η πρώην Δήμαρχος Στυλίδας Αλέκα Καραγεώργου –Σχορετσανίτη με αφορμή την  δριμεία και αήθη ,όπως την χαρακτήρισε , επίθεση που δέχτηκε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας απο τον Δήμαρχο  με αφορμή την μη διεκδίκηση από την εταιρία ΑΤΤΙΚΑΤ οφειλών προς τον Δήμο Στυλίδας.
Όταν ανέλαβε ο κ. Γκλέτσος  γνώριζε ότι υπήρχε σε εξέλιξη μια δικαστική  προσφυγή την οποία είχαμε αναθέσει σε αθηναίο  δικηγόρο ,όταν έγινε η αλλαγή στο Δήμο ο δικηγόρος δήλωσε παραίτηση από την υπόθεση.
Αν ο κ. Γκλέτσος γνώριζε ότι ο Δήμος δεν  προσωποποιείται αλλά έχει συνέχεια θα είχε φροντίσει να αναθέσει την υπόθεση σε άλλον  δικηγόρο.
Δεν το  έπραξε, ουσιαστικά αδιαφόρησε να διεκδικήσει τα οφειλόμενα και έρχεται μετά από τρία χρόνια να μιλήσει για...  δικές μας παραλείψεις ,τόνισε η κα  Καραγεώργου.
Προφανώς ο κ. Δήμαρχος  θυμήθηκε τον παλιό... καλό  του εαυτό και με τις ύβρεις και  τραμπουκισμούςι επιχειρεί να κουκουλώσει την πολιτική του ανικανότητα και αδυναμία, πρόσθεσε η πρώην δήμαρχος ενώ κατήγγειλε και την  αδράνεια του προέδρου του ΔΣ Δημήτρη Βέττα που επέτρεψε  ,όπως είπε  την παραληρηματική συμπεριφορά του  δημάρχου χωρίς  να παρέμβει   ούτε μια φορά.
Η κα Καραγεώργου  δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει  και πάλι  την δημαρχία στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.
http://www.lamiafm1.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου