Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Ντροπή σας πολιτικοί ,αυτό το Νοσοκομείο αξίζουμε στη Φθιώτιδα;

Τριτοκοσμική είναι η κατασταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Λαμίας από την έλλειψη γιατρών βασικών ειδικοτήτων αναφέρει με παρέμβαση του στον FM-1 επώνυμος ακροατής του Σταθμού που χρειάστηκε την Κυριακή να αντιμετωπίσει  περιστατικό ορθοπεδικού χαρακτήρα.
 
 
Δυστυχώς στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν εφημέρευε ορθοπεδικός και  του συστήθηκε να μετακινηθεί με δικό του μέσο και δικά του έξοδα στην Αθήνα ή σε Νοσοκομείο της Λάρισας.
 
Τελικά  επέλεξε το  πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου αντιμετωπίσθηκε το περιστατικό  με επιτυχία.
 
«Αν δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ή δικό μου μέσο, θα έπρεπε να περιμένω μέχρι σήμερα ή αύριο με πιθανό κίνδυνο για την υγεία του ασθενούς…».
 
Το Νοσοκομείο Λαμίας εδώ και πολύ καιρό παραπαίει, γιατροί ελάχιστοι, ιατρικά υλικά ανύπαρκτα και  ένας διοικητής απλώς διαχειριστής της κυβερνητικής πολιτικής χωρίς να διεκδικεί, να απαιτεί και να ξενυχτά στο  Υπουργείο Υγείας για να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία ενός σχεδόν περιφερειακού Νοσοκομείου που όμως έχει καταντήσει περιφερειακό Κέντρο υγείας!

Αν ανταποκρίνεται στοιχειωδώς στις ανάγκες των πολιτών της περιοχής αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο  μέρος και στην ανθρωπιά και την εργασιακή υπέρβαση των γιατρών ,των νοσηλευτών και του λοιπού προσωπικού του..

lamiafm1

2 σχόλια:

 1. Καταγγέλλω δημόσια την πολιτική τιμών του Κυλικείου του Νοσοκομείου Λαμίας.

  Οι τιμές του Κυλικείου σε όλα τα είδη του (πλην μόνο της τιμής του εμφιαλωμένου νερού) είναι απαράδεκτες. Πρόκειται για αισχροκέρδεια και εκμετάλλευση των ασθενών, των συνοδών τους και των επισκεπτών συγγενικών τους προσώπων.

  Στο Κυλικείο υπάρχει μία μικρή παραπλανητική ενημερωτική ταμπέλα πως οι τιμές για καθούμενους και όρθιους πελάτες είναι διαφορετικές δήθεν. Οι τιμές όμως είναι όλες ίδιες αισχροκερδής για όλους τους πελάτες (πλην των ιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου όπου έχουν έκπτωση και πληρώνουν σε λογικές τιμές).

  Είναι άνθρωποι είναι ΚΛΕΦΤΕΣ κυριολεκτικά.

  Δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί; Δεν υπάρχει αγορανομία; Δεν υπάρχει κράτος; Δεν υπάρχει διοίκηση;

  Κανένας Εισαγγελέας υπάρχει;

  Έρχεται και νέα καταγγελία με συγκριτικά στοιχεία σε λίγο...


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τιμές του κυλικείου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας...ενδεικτικά:

  Amita motion 250ml : Τιμή 1,6 ευρώ! Amita motion 330ml : Τιμή 1,9 ευρώ! Κρουασάν 7 DAYS mini : 2,5 ευρώ!!!!

  Το super market που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Νοσοκομείο Λαμίας πουλάει το Amita motion 330ml 0,87 ευρώ, δηλαδή το κυλικείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας το πουλάει 118% ακριβότερα .

  Επίσης πουλάει τα κρουασάν 7 DAYS mini 1 ευρώ δηλαδή το κυλικείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας το πουλάει 150% ακριβότερα.!!!

  ‘Όποιος έχει μεταφορικό μέσο μπορεί να πεταχτεί στο διπλανό super market και να τα αγοράσει σε λογικές τιμές , όμως όλοι οι άλλοι , η γιαγιά και ο παππούς που ζουν με τη σύνταξη του ΟΓΑ είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν σε αυτές τις εξωφρενικές τιμές!!!

  Υπάρχει κανένας αρμόδιος να κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή η άγρια εκμετάλλευση και μάλιστα τώρα που η Ελλάδα υποφέρει οικονομικά;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου