Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τη Δόμνα Σαμίου στα Βάγια Βοιωτίας-βίντεο-φωτο

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΓΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
<< ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ>>
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Παλαιό Ελαιοτριβείο  στα Βάγια η μεγάλη Πολιτιστική - Φιλανθρωπική Εκδήλωση  αφιερωμένη στην Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Δόμνα Σαμίου που διοργάνωσαν το Δ.Σ του Ενοριακού  Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας της Αγίας Τριάδος Βαγίων,Ο Σύλλογος Γυναικών Βαγίων << Η ΣΦΙΓΓΑ>>  και τα χορευτικά συγκροτήματα υπό τη διεύθυνσή της κ.Θεώνης Κοτσιοπούλου.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν πρώτον  να παρουσιαστεί όσο είναι δυνατόν ενα μέρος από την πορεία της Δομνας Σαμίου στην Ελληνική Μουσική Σκηνή,που με την φωνή της άφησε την σφραγίδα της στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα βγάζοντας από τη λήθη το  Ελληνικό Παραδοσιακό Τραγούδι, και δεύτερον να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο που επιτελει ο Ι.Ν.Αγίας Τριάδος Βαγίων μέσα στην τοπική κοινωνία, αφού κάθε μηνά δίδει σε 30 και πλέον οικογένειες τρόφιμα ,κάθε Κυριακή έτοιμο μαγειρευμενο φαγητό συν οι έκτακτες ανάγκες. Έτσι οι  όλοι οι παρευρισκόμενοιόταν προσέρχονταν  έφεραν μαζί  τους τρόφιμα   που πραγματικά ήταν πάρα πολλά ,μαζευτεικαν από το Ε.Φ .Τ και πραγματικά θα  βοηθήσουν  πάρα πολλή στη δραστηριότητα αυτή. 
Στη Εκδήλωση παρακολούθησαν ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη μας αιδεσ. Πρωτ. π.Κωνσταντίνος Τσίωλης , ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου Σπυρίδων, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε.Βαγων Σωτ.Δρένιος μ ο πρόεδρος της Τ.Κ.Βαγίων Ευάγγελος Παπαλουκάς , οι σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της Εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλους τους  παρευρισκόμενους γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους οργανωτές  και ιδιαίτερα στην κ. Θεώνη Κοτσιοπουλου για την ετοιμασία του υλικού για την Δόμνα Σαμίου αλλά και στα  χορευτικά συγκροτήματα που με την καθοδήγηση της πραγματικά μας έκαναν υπερήφανους ,
Ευχαριστούμε και τον Δημήτριο Παπαθεοδοσίου και το permissos blong για την διαφήμηση καθώς και την κάλυψη της όλης Εκδήλωσης.

το Δ.Σ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ Ι.Ν.ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
 

 
 

OΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου