Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη Αρχιμανδρίτης στα Βάγια Βοιωτίας για ζωοκλοπή !

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Permissos Press συνελήφθη πριν από λίγο Αρχιμανδρίτης της περιοχής των Βαγίων.

Ο Αρχιμανδρίτης  κρατείται και ανακρίνεται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων με την κατηγορία της  ζωοκλοπής και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο μετά από εντολή του εισαγγελέα Θηβών.

Πρόσφατα είχε σημειωθεί ζωοκλοπή σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής και ο παθών ήταν σίγουρος ότι το έχει κάνει κάποιος από την περιοχή, αναζητώντας λοιπόν το μοσχάρι 300 κιλών το αναγνώρισε σε ποιμνιοστάσιο της περιοχής Λεονταρίου, ειδοποίησε την Αστυνομία και τους υπέδειξε το σημείο από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το ποιμνιοστάσιο είχε παραχωρηθεί  στον Αρχιμανδρίτη απο κάτοικο του Λεονταρίου,και η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που φθάνουν στο Permissospress,τον τελευταίο καιρό υπήρξαν και άλλα κρούσματα ζωοκλοπών από ποιμνιοστάσια της περιοχής, κλάπηκαν 40 περίπου αιγοπρόβατα και όπως λένε  διατέθηκαν σε καταστήματα της περιοχής.
O Aρχιμανδρίτης  δεν αποδέχεται τις κατηγορίες.
Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζοντας τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

Όπως μάθαμε είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Βαγίων  ο Μητροπολίτης Θηβών και  Λεβαδείας κ.Γεώργιος  για  να ενημερωθεί από κοντά για το περιστατικό.    permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου