Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας καταγγέλει το Δήμαρχο Στυλίδας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 Διαβάστε τη παρακάτω καταγγελία που έκανε σήμερα 9 Ιανουαρίου 2014 ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας εναντίον του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου                 

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Λαμία 9-1-2014
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας  κ α τ α γ γ έ λ λ ε ι το Δήμαρχο Στυλίδας κ.Γκλέτσο γιατί χαρακτήρισε μόνος του ως επιθετικό,  αδέσποτο σκύλο της περιοχής του και στη συνέχεια έδωσε εντολή σε ιδιώτη κτηνίατρο να του κάνει ευθανασία.
Επίσης καταγγέλει τον ιδιώτη κτηνίατρο  γιατί  διενήργησε την ευθανασία, χωρίς να έχει ζητήσει απόφαση της 5/μελούς Επιτροπής του Δήμου που να γνωματεύει ότι το  αδέσποτο ζώο είναι επιθετικό (π.χ.αν  έχει προκαλέσει τραύματα σε ανθρώπους με αποδείξεις νοσοκομείου) ή χωρίς να του κάνει ιατρικές εξετάσεις που να αποδεικνύουν ότι έχει κάποια πάθηση επικίνδυνη για ανθρώπους ή ζώα.
Θα περίμενε κανείς ο κ.Δήμαρχος να
έχει επιδείξει έστω κάποια δραστηριότητα προστασίας  των  αδέσποτων τους Δήμου του, αφού σύμφωνα με το νόμο είναι αρμόδιος, πόσο μάλλον που πολλές φορές του έχουν προταθεί λύσεις εφαρμόσιμες και για τις οποίες δεν ενδιαφέρθηκε καν να διερευνήσει και όχι να αυτοαναγορεύεται μπόγιας, κτηνίατρος , ειδικός στην επιθετικότητα των σκύλων και στο τέλος δήμιός τους.
Η συνέχεια επί του θέματος θα δοθεί στα δικαστήρια.
Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είτε είναι δήμαρχος είτε απλός πολίτης.

Το Δ.Σ.
 http://stilida.com

2 σχόλια:

 1. ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΕΣ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ
  ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. οι Φιλοζωικεσ δεν ειναι ξενο σωμα ειναι μεροσ τησ κοινονιασ μασ που προσφερουν τοσα που οι δημοι επρεπε και ειναι υποχρεομενοι να το κανουν,λυπαμε για τον Δημαρχο που ολοι τον εχουμε αγαπησει μεσα απο τα σηριαλ και το θεατρο κ ελπιζω να ειναι ολα ψεματα

   Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου