Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Ξανά μαζί . . . για την επιστροφή στις επιτυχίες

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Νηρέα Λαμίας, προσκαλεί ξανά τους φίλους της ομάδας και του αθλήματος πίσω στην φυσική του έδρα.

Η επιστροφή του Νηρέα Λαμίας στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Λαμίας, έχει σημάνει συναγερμό στην πόλη και στις τάξεις των φίλων της υδατοσφαίρισης. Ο Φθιωτικός σύλλογος, μέσω του επικοινωνιακού μηχανισμού του, απηύθυνε μήνυμα συσπείρωσης στην τοπική κοινωνία, ώστε να συσπειρωθεί και να πλαισιώσει την προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στις νίκες. Μάλιστα ο στόχος του Νηρέα είναι ευδιάκριτος μέσα και από τα μηνύματα του στις πιο δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

" . . . Ο Φθιωτικός σύλλογος τίθεται αντιμέτωπος με μία ιστορική ομάδα της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τον Εθνικό Πειραιώς, επιθυμώντας να αφήσει πίσω της κακή παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής. Σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος το διακύβευμα είναι μεγάλο, καθώς ο Νηρέας δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της κατάταξης με σκοπό να βάλει στέρεες βάσεις για μεγαλύτερες επιτυχίες. Για αυτό το λόγο και σας χρειάζεται όλους κοντά του. Επιστρέφουμε όλοι στο κολυμβητήριο του ΑΤΕΙ Λαμίας, το Σάββατο 08/02 στις 17:00 (5 το απόγευμα). Ξανά μαζί για την επιστροφή στις επιτυχίες."

Επομένως είναι πασιφανές ότι το Σάββατο (08/02), στις 5 το απόγευμα οι Λαμιώτες έχουν το δικό τους ραντεβού . . . Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου