Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Μαζί για βουτιές σε ύδατα . . . ευρωπαϊκά

Για μία ακόμη φορά η Διοίκηση του Γ.Σ. "ΝΗΡΕΑΣ"Λαμίας, επιστρατεύοντας τα εξαιρετικά αποτελεσματικά επικοινωνιακά αντανακλαστικά της, απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας εν όψει της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και "φτιάχνει" τον κόσμο υπονοώντας πλέον σαφώς ότι οι νικηφόρες "βουτιές" τους έχουν μεγάλες πιθανότητες να οδηγήσουν στις όχθες της Ευρώπης.

Δείτε την ανακοίνωση του Νηρέα Λαμίας
Με κεκτημένη ταχύτητα από την νίκη της περασμένης αγωνιστικής, ο Νηρέας ρίχνεται εκ νέου στην μάχη για την κατοχύρωση μίας εκ των υψηλών θέσεων στη κατάταξη του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών. Μετά τον Εθνικό Πειραιώς, σειρά παίρνει ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος προσέρχεται το Σάββατο (15/02), στις 17:00 (5 το απόγευμα) στο Κολυμβητήριο του ΑΤΕΙ Λαμίας, ως ο επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας.
Την ώρα που ο Νηρέας διαμορφώνει με μεθοδικότητα και βήμα, βήμα τις συνθήκες για να αντιμετωπίσει την προοπτική μεγαλύτερων προκλήσεων, προκλήσεων με άρωμα Ευρώπης, χρειάζεται την δυναμική παρουσία όλων. Του κόσμου που τον έχει "κακομάθει" με το να γεμίζει το κολυμβητήριο του ΑΤΕΙ Λαμίας και με το να δημιουργεί μία ατμόσφαιρα, που δίνει επιπρόσθετη ψυχολογική ώθηση στις προσπάθειες των αθλητών μας.

Με όπλο αυτό το "μείγμα" της αγωνιστικής προσπάθειας εκ μέρους των αθλητών και της έμπρακτης στήριξης εκ μέρους των φίλων του συλλόγου, συνεχίζουμε να κοιτάζουμε να ψηλότερα. Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, για να διεκδικήσουμε μαζί ότι μας αξίζει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου