Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο Νηρέας επελαύνει και το "Λαμιάρα αγάπη μου" ήχησε ξανά στη πισίνα του ΤΕΙ

Στον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς αποζημίωσε για μία ακόμη φορά τους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν τις κερκίδες της πισίνας του κολυμβητηρίου του ΑΤΕΙ Λαμίας.
Σε μία αναμέτρηση που δεν πρόδιδε από την αρχή αυτή την εξέλιξη ο Νηρέας έβαλε τέλος στο σερί του Εθνικού Πειραιώς. Η Λαμιώτικη ομάδα, επέστρεψε στη φυσική έδρα της και με την αμέριστη συμπαράσταση του συνήθους έκτου παίκτη της, του κόσμου της, κατέκτησε μία ακόμη νίκη απέναντι στον Πειραϊκό σύλλογο με 8-7, η οποία του επιτρέπει να κάνει σχέδια ακόμη και για Ευρώπη !
Η Διοίκηση του Συλλόγου και ο επικοινωνιακός μηχανισμός της, κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τους τόνους, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κόσμο που στήριξε για μία ακόμη φορά την προσπάθεια των αθλητών, υπερθεματίζοντας στην ιδιαίτερη σχέση της ομάδας με αυτόν. Παράλληλα μιλάει για μία προσπάθεια, που υπηρετεί ένα "όνειρο" και που συντελείται βήμα - βήμα, με μεθοδικότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Τέλος έσπευσε να ανανεώσει το ραντεβού του Νηρέα με τους φίλους του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, το Σάββατο 15/02 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Γ.Σ. "ΝΗΡΕΑΣ" Λαμίας

"Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές του Νηρέα Λαμίας, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην πισίνα του ΑΤΕΙ Λαμίας, για την συγκλονιστική – όπως εξελίχθηκε – αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εθνικό Πειραιώς. Η μαζική και συγκινητική παρουσία όλων, καθώς και η έμπρακτη υποστήριξη, βοήθησαν ακόμη μία φορά ώστε να ξεπεραστεί ένα ακόμη σημαντικό αγωνιστικό εμπόδιο.
Ταυτόχρονα, αυτό το βροντερό παρόν απέδειξε ότι αυτή η σχέση – ομάδας-κόσμου – έχει σφυρηλατηθεί μέσα από τις δυσκολίες του ακατάπαυστου αγώνα για την κατάκτηση εκείνων που μας αξίζουν. Όλοι μαζί συνεχίζουμε και υπηρετούμε το «όνειρο». Όλοι μαζί, βήμα, βήμα, κοιτάζουμε ψηλότερα.

Το ραντεβού μας, ανανεώνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου το Σάββατο (15/02), στο Κολυμβητήριο του ΑΤΕΙ Λαμίας, όπου και πάλι είναι απαραίτητη η συμβολή σας για την κατάκτηση μίας ακόμη νίκης."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου