Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Ο Σαμαράς διέγραψε Κακλαμάνη απο την ΚΟ της ΝΔ - Μουρούτης: «Επιτέλους! Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης»

«Παρών» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, στο άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.


Ο κ. Κακλαμάνης διεγράφη αμέσως από την ΚΟ του κόμματος, όπως γνωστοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής.
Μετά τη διαγραφή του, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, τόνισε πως «δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού και δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας».
«Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς», κατέληξε.


Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σε σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σχετικά με την εν λόγω εξέλιξη έγραψε: «Επιτέλους! Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης», προσθέτοντας πως «πολύ κακό έκανε ήδη στη Νέα Δημοκρατία!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου