Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

[ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ ] Σοβαρή δυσλειτουργία όλων των υπηρεσιών, εντάσεις και εκνευρισμούς....


Σοβαρή δυσλειτουργία όλων των υπηρεσιών, εντάσεις και εκνευρισμούς αντιμετωπίζει ο νέος Διοικητής των Νοσοκομείων Λιβαδειάς - Θήβας Κ. Ρουσόπουλος έναν μήνα περίπου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του..

Η κατάσταση φαίνεται να οδηγήθηκε στο απροχώρητο εξαιτίας συμπεριφορών της υποδιοικήτριας του Νοσοκομείου Θήβας, [ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ] που τον οδήγησαν στην σύγκλιση έκτακτης σύσκεψης στο Νοσοκομείο Θήβας με όλο το προσωπικό, που είχε ειδοποιηθεί εγγράφως για τον σκοπό αυτό, για το πρωϊ της Παρασκευής 7 Μαρτίου 2014….
Φθάνοντας στην καθορισμένη ώρα όμως, ο Διοικητής των Νοσοκομείων, δεν βρήκε την υποδιοικήτρια και την πόρτα του γραφείου της κλειδωμένη….

Η σύσκεψη πάντως έγινε, ο κ. Ρουσόπουλος συναντήθηκε με όλο το προσωπικό, ενώ συμμετείχαν επίσης, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, ο βουλευτής Γ. Σταθάς, ο Δ/ντής του Κέντρου Υγείας Σχηματαρίου Π. Μαντάς, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας Φ. Πρωτόπαπα και το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑμεΑ Β. Λάσπη…

Σύσκεψη και συναντήσεις έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, έκδηλος ωστόσο ήταν ο εκνευρισμός όλων , μετά τα όσα έχουν συμβεί στο Νοσοκομείο Θήβας και σχετίζονται με την συμπεριφορά της υποδιοικήτριας Κ. Λιακοπούλου, γεγονότα που έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον Διοικητή των Νοσοκομείων, καθώς και τους; εργαζόμενους σε αυτό…......

Να θυμίσουμε ότι πριν δυο εβδομάδες περίπου, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την μετάθεση της κ. Λιακοπούλου στο Νοσοκομείο Καρύστου και ορισμό του κ. Βασδέκη στο Νοσοκομείο Θήβας, μεταθέσεις, που δεν έγιναν όμως, καθώς μέχρι την ώρα που γραφόταν η είδηση δεν υπήρχε η δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβέρνησης….«Καθόλου τυχαίο δεν είναι το ότι βρίσκομαι σήμερα εδώ, καθώς έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και εγγράφως τελευταία προβλήματα, αυτά ήρθα σήμερα να αντιμετωπίσω και να δω με ποιον τρόπο μπορούν να επιλυθούν , δεδομένου ότι το Νοσοκομείο είναι ενιαίο διασυνδεόμενο και πρέπει να λειτουργεί από κοινού. Προς αυτή την κατεύθυνση και με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα, πρέπει να δούμε άμεσα πως μπορούν και το ένα νοσοκομείο και το άλλο νασυνλειτουργήσουν προς όφελος του πολίτη» δήλωσε κατηγορηματικά ο Διοικητής των Νοσοκομείων, που φαίνεται να γνωρίζει ακόμη περισσότερα προβλήματα…
«Υπέβαλα παραίτηση και αναφέρει γενικά τους λόγους δυσλειτουργίας του Νοσοκομείου, η προσπάθεια όμως, εξακολουθεί κι εγώ είμαι στην διάθεση του Νοσοκομείου ανά πάσα στιγμή» δηλώνει ο Δ/ντής των Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Θήβας Ι. Κίνιας, πλήν όμως η παραίτησή του, που υποβλήθηκε στο υπουργείο Υγείας κι έφτασε στα χέρια μας , δείχνει ξεκάθαρα και τους λόγους….

Ο κ. Κίνιας σημειώνει μεταξύ άλλων πως «οι αρνητικές οικονομικές συνθήκες δεν υπήρξαν ατυχώς μόνο αίτιο δυσμενούς αποτελέσματος. Η εμμονή σε αναχρονιστική – οπισθοδρομική και καταδικασμένη νοοτροπία, η έλλειψη ευρύτερης αντίληψης, η ανυπαρξία αναγνωρισης αξιών και σεβασμού σε προσωπικότητες, η σπατάλη χρόνου σε ανούσιες ενασχολήσεις, η άγνοια εργασιακού αντικειμένου, η έπαρση και η αλαζονεία ταλανίζουν το Νοσοκομείο και δεν προδικάζουν αίσιες εξελίξεις…»..
Εύκολα λοιπόν, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, ότι τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει και αποτελούν συνέχεια προηγούμενων συμπεριφορών στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου και στην Θήβα, θα πρέπει να λάβουν τέλος, καθώς οι πολίτες θα πρέπει να τυγχάνουν σωστών υπηρεσιών, απαλλαγμένων από κάθε είδους συμπεριφορών, εν μέσω κρίσης και εξαθλίωσης!   http://thivagr.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΝ ΘΗΒΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΗΔΗ ΤΟ ΓΝ ΘΗΒΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΔΡΟΣΕΙ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η 5Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΜΠΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΔΩΝΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΑΛΙΑ¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΚΡΥΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΟΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΜ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΡΓΟΣ ΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΔΕ 5Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΥΝΕΝΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου