Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ!!! Καταγγελία του "Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ" για τα πρωτοφανή επεισόδια από τους οπαδούς του ΚΑΔΜΟΥ στη Θήβα Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α 

Καταγγέλλουμε την επίθεση από οπαδούς του ΚΑΔΜΟΥ που δέχτηκαν η αποστολή των παικτών και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από την στιγμή που έφτασαν στο κλειστό της Θήβας για τον προγραμματισμένο αγώνα για τα play off ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ - ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ του Σαββάτου 12/4.

Συγκεκριμένα:

Το λεωφορείο με τους παίκτες και εκείνο με τους φιλάθλους ανάμεσα στους οποίους και γονείς των αθλητών, έφτασαν το κλειστό της Θήβας στις 16:40. Φτάνοντας παρά την αστυνομική δύναμη που υπήρχε, μπήκαν μπροστά στα λεωφορεία συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΚΑΔΜΟΥ, τα κλωτσούσαν, πετούσαν νερά και καφέδες, έβριζαν και χειρονομούσαν με ιδιαίτερη μανία. Μάλιστα ένας από αυτούς χτύπησε τον ένα οδηγό από το παράθυρο που ήταν ανοιχτό και έσπασε και τον καθρέφτη.
Στη συνέχεια τα λεωφορεία οδηγήθηκαν δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο. Οι παίκτες μόλις κατέβηκαν από το λεωφορείο δέχθηκαν βροχή από ύβρεις και μπουκάλια νερού, με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια ύστερα από καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών. Κατέβηκαν και οι φίλαθλοι και κατευθύνθηκαν προς τις κερκίδες του γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο βρίσκονταν οπαδοί του ΚΑΔΜΟΥ οι οποίοι πετούσαν κροτίδες και μπουκάλια νερού-πάγο προς την είσοδο από την οποία επρόκειτο να εισέλθουν οι φίλαθλοι του ΛΟΚΡΟΥ. Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοί μας παρέμειναν έξω από το κλειστό γυμναστήριο. 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν έρθει ακόμη στο γήπεδο ο Κομισάριος και οι διαιτητές του αγώνα. 
Οι παίκτες του ΛΟΚΡΟΥ μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν τη διαδικασία προθέρμανσης ενώ παράλληλα δέχονταν το βρίσιμο, την κινδυνολογία και το φτύσιμο από τους συγκεντρωμένους στην εξέδρα οπαδούς του ΚΑΔΜΟΥ. Αποσύρθηκαν για 10 λεπτά με δική μας πρωτοβουλία στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στη εξέδρα. Όταν βγήκαν και πάλι στο γήπεδο να συνεχίσουν την προθέρμανση ακόμη χειρότερο το σκηνικό από την εξέδρα. Σε όλο αυτό το διάστημα έξω από το γήπεδο ομάδα οπαδών του ΚΑΔΜΟΥ βρισκόμενοι εκτός εαυτού έκαναν επιθέσεις στους φιλάθλους του ΛΟΚΡΟΥ με μπουκάλια νερού, πέτρες και σίδερα παρουσία της Αστυνομίας που ήταν αδύνατο να τους σταματήσει.
Κατόπιν όλων αυτών αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε την ομάδα από τον συγκεκριμένο αγώνα για να προστατέψουμε την σωματική ακεραιότητα και υγεία αθλητών και φιλάθλων.
Η ομάδα μας ταξίδεψε μέχρι τη Θήβα για να παίξει μπάσκετ στο γήπεδο αλλά με τη βία και τον χουλιγκανισμό δεν μας το επέτρεψαν.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΚΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ 
Συμπεριφορές σαν αυτές δεν προάγουν το άθλημα και τον αθλητισμό. Μόνο ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν.

Ζήσαμε στιγμές πρωτόγνωρου χουλιγκανισμού και βίας. Όλα ήταν πολύ καλά προσχεδιασμένα και οργανωμένα. Ντροπή στους οργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου