Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Προβληματισμός στον "Ιωνικό Λαμίας" για το παιχνίδι στη Θήβα


Μετά και τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό του Σαββάτου 12/4/2014 μεταξύ Κάδμου και Λοκρού στη Θήβα, ο πρόεδρος του "Ιωνικού Λαμίας" με επιστολή του ζητά την λήψη μέτρων ασφαλείας για την διεξαγωγή του αγώνα Κάδμου -Ιωνικού την ερχόμενη εβδομάδα και έγγραφη διαβεβαίωση για την ασφάλεια των παικτών, της αποστολής της ομάδος του "Ιωνικού Λαμίας" καθώς και των φιλάθλων του. 

Η επιστολή του προέδρου κ.Δ.Ψωρογιαννη:
                                                       
                                 
Προς:

Α΄ ΕΣΚΑΣΕ

                                              
Κοιν.:
Εισαγγελία Θηβών
Αστυν. Δ/νση Βοιωτίας
KΑΔΜΟΣ BC
MME
 
    Μετά και τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό του Σαββάτου 12/4/2014 μεταξύ Κάδμου και Λοκρού και ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας είναι έντονος ο προβληματισμός της ομάδας για την ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα Κάδμου -Ιωνικού.  
Ζητάμε από εσάς την λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας  για την διεξαγωγή του την ερχόμενη εβδομάδα και την έγγραφη διαβεβαίωση σας για την ασφάλεια των παικτών και της αποστολής της ομάδος μας καθώς και των φιλάθλων και μαθητών των ακαδημιών μας που είναι στην πρoθέση μας να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τον τελικό της Α΄ΕΣΚΑΣΕ, που για εμάς είναι γιορτή του μπάσκετ.
     

Με τιμή

Ψωρογιαννης Δημήτρης
Πρόεδρος ionikos lamias bc 

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΚΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου