Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θάνου Τσαντήλα


Η καθημερινότητα και η προοπτική του τόπου μας.
Η ζωή των ανθρώπων που ζούμε εδώ.
Η αγωνία για να τα βγάλουμε πέρα.
Η προσδοκία για αλληλεγγύη και υποστήριξη στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα, πέρα και έξω από την ατομική προσπάθεια του καθενός, τον αγώνα που κάνει για να ζει με αξιοπρέπεια, περνούν μέσα και από συλλογικότητες που έχουν να κάνουν με την τοπική μας κοινωνία. Έχουν να κάνουν με θεσμούς και δομές, όπως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, που καλείται να ενθαρρύνει τη συμμετοχή και να αναδειχτεί σε κύτταρο υπεράσπισης και ενδυνάμωσης της δημοκρατίας, καθόσον οι αποφάσεις και οι δράσεις του θα επηρεάσουν για τα επόμενα 5 χρόνια την ζωή και την καθημερινότητά μας.

Όσο πιο πολύ κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας, εξαιτίας της κρίσης, σε ό,τι γνωρίζαμε ή ό,τι είχαμε συνηθίσει, τόσο πιο έντονη γίνεται η σκέψη αυτή σε όσους από εμάς, η ζωή και η μοίρα μας είναι ταυτισμένη με την μοίρα της πόλης μας. Για αυτό το λόγο η ίδια σκέψη είναι τόσο έντονη και σε έμενα. Άλλωστε μετά τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή ΑΠΘ επέλεξα την πόλη που γεννήθηκα. Διάλεξα να ζήσω στη Λαμία, ασκώντας ήδη για 13 χρόνια το επάγγελμα του μάχιμου δικηγόρου.

Σε όλα αυτά βασίζεται η απόφαση μου να συμμετέχω σε μια συλλογική προσπάθεια που αφορά το διευρυμένο Δήμο Λαμιέων και τους ανθρώπους που ζούμε εδώ. Πιστεύω ότι, πέρα από παρατάξεις και ιδεολογικές κατευθύνσεις, οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να διαμορφώνουμε τις πολιτικές που αφορούν το μέλλον της πόλης μας.

Η εμπειρία που έχω αποκτήσει από την αδιάκοπη παρουσία μου στον τόπο μας και τον καθημερινό μου αγώνα για τη νομική υπεράσπιση του δικαίου και των συμπολιτών μου.

Η καθαρή ματιά, αυτή που φέρνει τον αέρα της ανανέωσης, αλλά και το μεράκι της δημιουργίας.

Η πεποίθηση μου ότι ένα συνεκτικό σχέδιο, με στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα είναι το μόνο που μπορεί να απαντήσει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας.

Η συνειδητή και αταλάντευτη επιλογή να ζω με αξιοπρέπεια μέσα από την δουλειά μου, με βάση τις αρχές και τις αξίες που πήρα από την οικογένειά μου.

Αυτά είναι που με οδήγησαν να ανταποκριθώ στην πρόσκληση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ του Δημάρχου μας Γιώργου Κοτρωνιά, ενός ανθρώπου που τίμησε και τιμήθηκε από την αυτοδιοίκηση, για μία ολοένα και καλύτερη Λαμία.

Αυτά είναι που θα ξεδιπλώσω μπροστά σας, τις μέρες που ακολουθούν μέχρι τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Με αμέριστη εμπιστοσύνη στην κρίση σας και πλήρη σεβασμό στην επιλογή σας.
  

Αθανάσιος (Θάνος) Γ. Τσαντήλας
Δικηγόρος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ. Λαμιέων

με την Κοινωνική Συμμαχία του Γιώργου Κοτρωνιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου