Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Αλλαγή σελίδας στην ΕΛ.ΑΣ. - Ξεκίνησε η αναδιάρθρωση - Κ.Νικολάου και Στ.Λουλακούδης στη Γενική Στερεάς


Η νέα αναδιάρθρωση της αστυνομίας είναι γεγονός και αρχίζει να εφαρμόζεται τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο...
 

Μετά τις κρίσεις άρχισαν οι τοποθετήσεις σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, το οποίο επιφέρει πολλές αλλαγές στο υπάρχων καθεστώς.

Έτσι λοιπόν νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας τοποθετήθηκε ο Ταξίαρχος Κώστας Νικολάου, ο οποίος μέχρι χθες ήταν Αστυνομικός Δ/ντης Φθιώτιδας.

Επίσης ο Ταξίαρχος Στέφανος Λουλακούδης, από την Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας, μετακινείται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Στερεάς Ελλάδας, ως Περιφερειακός Διευθυντής Ασφάλειας.

Ο Αστυνομικός Δ/ντης Δημήτρης Αρβανίτης, που υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού - αναπληρωτή Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Τέλος ο Περικλής Παπασταύρου, που προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Δ/ντη, αναλαμβάνει καθήκοντα στην Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας.


lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου