Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Παρέμβαση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΤΕΙ Λαμίας


Η Λαϊκή Συσπείρωση της Φθιώτιδας, αντιδρώντας στην τραμπούκικη επίθεση της ΔΑΠ, που δέχτηκε η ΚΝΕ ΤΕΙ Λαμίας και ο καλεσμένος της ομιλητής, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, τωρινός Δημοτικός Σύμβουλος Λαμιέων και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Κώστας  Μπασδέκης, πραγματοποίησε παρέμβαση διαμαρτυρίας. Σήμερα 8/4 το πρωί το ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας, επικεφαλής και υποψήφιοι του περιφερειακού και των δημοτικών συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Φθιώτιδα συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και καθηγητές του ΤΕΙ. 

Αναφέρθηκαν στη χθεσινή προκλητική και προσχεδιασμένη επίθεση των ΔΑΠιτών  που, εδώ και χρόνια, δρουν με χαρακτηριστικά οργανωμένων ομάδων οι οποίες δεν έχουν καμιά σχέση με τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού Ιδρύματος. 

Τόνισαν μάλιστα τη συστηματική προσπάθεια φίμωσης κάθε άλλης συνδικαλιστικής ή πολιτικής φωνής αντίθετης με τα συμφέροντα που αυτές είναι ταγμένες. Ζήτησαν τέλος τη λήψη κάθε πρόσφορου μέτρου από μέρους του ΤΕΙ. 
  
Ο πρόεδρος κ. Αναστασίου, θύμα και αυτός φραστικής επίθεσης στο ίδιο επεισόδιο, καταδίκασε ως απαράδεκτες τέτοιες ενέργειες που εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στο χώρο του Ιδρύματος. 
 
Δήλωσε ότι χτες καταγράφτηκαν από την ασφάλεια  του ΤΕΙ τα γεγονότα και τα πρόσωπα. Και ορισμένοι είναι γνωστοί από ανάλογες επιθέσεις. 
  
Ότι έχει επιληφθεί ο εισαγγελέας και, τέλος, ότι ο ίδιος και το προσωπικό θα κάνουν από μέρους τους κάθε απαραίτητη ενέργεια που θα βάλει τέρμα στις έκνομες ενέργειες και συμπεριφορές.      
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου