Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αναστάσιου Βουκούτη


Φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνω ότι θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, εκπροσωπώντας το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ στις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με το συνδυασμό «Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και θέτω τον εαυτό μου στη κρίση του Ευβοιωτικού Λαού, συναισθανόμενος την ευθύνη για αλλαγή των πραγμάτων σε μια κατεύθυνση υγιούς διεκδίκησης των κοινωνικών δικαιωμάτων των παραγωγικών τάξεων.

Ως μέλος της διοίκησης του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ και πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (παράρτημα Εύβοιας), θα αγωνιστώ για αποκατάσταση των ισοπεδωμένων δικαιωμάτων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αγροτών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Επίσης θα αγωνιστώ για μια περιφέρεια με ταυτότητα, για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων της. Μια περιφέρεια ανταγωνιστική και βιώσιμη που θα δίνει τις ίδιες ευκαιρίες στους νέους, στις γυναίκες και σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού.

Η Εύβοια μπορεί να γίνει ατμομηχανή ανάπτυξης της περιφέρειας, κρατώντας τα παιδιά μας κοντά της, επανασχεδιάζοντας και εκμεταλλευόμενη το φυσικό και ορυκτό πλούτο που διαθέτει, τις βιομηχανικές και λιμενικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν και αξιοποιώντας την ανάπτυξη κάθε μορφής τουρισμού, ιαματικό, αγροτουρισμό, εκκλησιαστικό καθώς επίσης και όλη την αρχαιολογική ιστορία του τόπου μας.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΚΟΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου