Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Σταυρογιάννης: «Πρόταση ευθύνης, για τον Δήμο που μας αξίζει»... «Με τον πολίτη πρωταγωνιστή»... Και με περισσότερο κόσμο...


Σε διαγωνισμό εντυπώσεων έχουν επιδοθεί οι φερόμενοι και ως επικρατέστεροι μονομάχοι στις εκλογές του Δήμου Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς και Νίκος Σταυρογιάννης.


Αυτό ασφαλώς δεν αποτελεί θέσφατο και όλα είναι πιθανά και οι ανατροπές θα αποτελέσουν την ασυνήθιστη επωδό αυτών των εκλογών. Σε ολα τα επιπεδα.
  
Χτες το βράδυ στο εργατικό Κέντρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης πραγματοποίησε μια όντως εντυπωσιακή σε κόσμο συγκέντρωση. 

Ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που θέλησαν να ακούσουν την πρώτη προεκλογική ομιλία του κ. Σταυρογιάννη που αρκετοί παρέμειναν έξω από το Ε.Κ.στην Πλατεία Διάκου.
  
Στο επίπεδο αυτό ο κ. Σταυρογιάννης κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο από όσο ο Γιώργος Κοτρωνιάς (και χωρίς ….Τσαμαδιά, να το γράψεις) έλεγε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που κάλυψαν την εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο, υποψήφιος εκ μεταγραφής από τον συνδυασμό Κοτρωνιά!
 
Το όνομα του συνδυασμού είναι «Πρόταση ευθύνης, για τον Δήμο που μας αξίζει» και υπότιτλος «Με τον πολίτη πρωταγωνιστή».
 
Αίσθηση προκάλεσαν οι παρουσίες του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Θανάση Γιαννόπουλου και του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Μιχάλη Γιαννάκη, ήταν εκεί και η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικο Συμβούλιο Τζένη Οικονόμου και ιδιαιτέρα του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Γράψα
  
Ο κ. Σταυρογιάννης ξεκαθάρισε ότι η υποψηφιότητα του για τον Δήμο Λάμιας δεν ταυτίζεται ούτε παραλληλίζεται με αυτήν του βουλευτή και μάλιστα του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου.
   
«Απόψε και από άδω και περά θα μιλάμε με όρους αυτοδιοικητικούς, με σημείο μοναδικής αναφοράς τον Δήμο, τους δημότες ,τα προβλήματα μας και μαζί θα δρομολογήσουμε την πραγματικά νέα Λαμία» είπε ανάμεσα στα αλλά ο κ. Σταυρογιάννης.
   
«θα στενοχωρήσω κάποιους αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμπερίλαβα στο ψηφοδέλτιο όσους εκφράζουν την επιθυμία τους να συνεργαστούμε, όμως πέρα από το ψηφοδέλτιο υπάρχει χώρος και δυνατότητα να συνεργαστούμε και σε αλλά επίπεδα ,εξίσου συναρπαστικά και ενδιαφέροντα γιατί από οποιοδήποτε μετερίζι και αν μετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια η προσφορά μας θα είναι σπουδαία» τόνισε σε αποστροφή της τοποθέτησης του ο κ. Σταυρογιάννης.
    
Επίσης χτες ανακοινώθηκαν και ένα μέρος των ονομάτων του κεντρικού ψηφοδελτίου του κ. Σταυρογιάννη
    
 1. Θανάσης Κλειτσάκης, 
 2. Θεόδωρος Αρναούτογλου, 
 3. Δημήτρης Μαντζάνας, 
 4. Δημήτρης Τελώνης, 
 5. Δέσποινα Αδάμ, 
 6. Αθανάσιος Παναγιώτου, 
 7. Βίβιαν Αργύρη, 
 8. Θανάσης Ασπρουλάκης, 
 9. Γιώργος Γαλανός, 
 10. Μιχάλης Γέμελος, 
 11. Ηλίας Γεωργίου, 
 12. Στάθης Γιδαράκος, 
 13. Αλέκος Διαμαντάρας, 
 14. Γιώργος Ζαγγανάς, 
 15. Γιάννης Ρούλιας, 
 16. Χρυσάνθη Ζαρκάδα, 
 17. Βαγγέλης Ζιάκας, 
 18. Γιώργος Ζήσιμος, 
 19. Βασίλης Ζησόπουλος, 
 20. Δημοσθένης Καλαμπαλίκης, 
 21. Στάθης Καραγιάννης, 
 22. Γιώργος Καρανάσιος, 
 23. Κώστας Κερπενιώτης, 
 24. Στέφανος Κουτσελόπουλος, 
 25. Γιώργος Κιτσοπάνος, 
 26. Δημήτρης Κυρίτσης, 
 27. Γιώργος Λάμπρου, 
 28. Ηλίας Μπαγινέτας, 
 29. Γιάννης Μπουζιώτης, 
 30. Θανάσης Μπούκας, 
 31. Δήμητρα Μακρή, 
 32. Βασίλης Νταφλούκας, 
 33. Παναγιώτης Ριζάκος, 
 34. Χαράλαμπος Σκάρλας, 
 35. Δημήτρης Σταυρόπουλος, 
 36. Δήμητρα Τσακμάκη, 
 37. Δήμητρα Τσεκούρα, 
 38. Δημήτρης Χαιρόπουλος, 
 39. Ζαχαρίας Χαλβαντζής.
 

2 σχόλια:

 1. ΜΟΝΟ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΚΙ Ο ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΞΟΦΛΗΣΑΝ. ΟΛΗ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΡΟ. ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ, ΕΜΠΑΘΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΒΑΛΟΚΑΛΑΜΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου