Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Ο Γκλέτσος είναι η... αριστερή αυτοδιοικητική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Φθιώτιδα;

Ο Γκλέτσος είναι η... αριστερή αυτοδιοικητική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Φθιώτιδα;
 
Τα γεγονότα εκεί οδηγούν και τα ντοκουμέντα το  επιβεβαιώνουν.
 
Ο Αποστόλης Καραναστάσης ,προερχόμενος απο το ΠΑΣΟΚ ήταν  μια δεξιά ,μνημονική και καλλικρατική  επιλογή και απορρίφθηκε μετά... βδελυγμίας για υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας στον συνδυασμό του  Βαγγέλη Αποστόλου , η εν συνεχεία επιλογή του Δημήτρη Τιμπλαλέξη ως προερχομένου και αυτού από το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
 
Η αντιπρόταση  για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές της Λαμίας της Παρέμβασης με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στασινού και πάλι  θεωρήθηκε ως μη πληρούσα τις  αριστερές αντιλήψεις του ΣΥΡΙΖΑ περί αυτοδιοίκησης και  απορρίφθηκε επίσης...
 
Εκ των  νεωτέρων στοιχείων εκτιμάται οτι  πολύ πιθανόν η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσε κάτι πιο προοδευτικό,αριστερό,επαναστατικό όπως  για παράδειγμα τον κ. Αποστόλη Γκλέτσο και τον βρήκε στην Στυλίδα.
 
Και όχι μόνο τον στηρίζει αλλά επιστρατεύει πολιτικά και τον πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαγγέλη Μαρκατσέλη να ενταχθεί υπό την αρχηγία του κ.Γκλέτσου στο ψηφοδέλτιο του!!!
 
Όταν  γράφτηκε στην ιστοσελίδα μας ότι αυτές οι εκλογές είναι για ψηφοφόρους με γερά νεύρα και ειδικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές κρύβουν απίθανες και  κυρίως ετερόκλητες συμπράξεις και  συμμαχίες όχι και τόσο άδολες,ορισμένοι βιάστηκαν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και ειδικά από τον χώρο της Αριστεράς και  ειδικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ.... 
 
Αν  η συγκεκριμμένη περίπτωση δεν αποτελεί  έκπληξη τότε πρέπει  να  γίνουν θεμελιακές αναθεωρήσεις και να δεχτεί και ο πιο καλοπροαίρετος σχολιαστής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι ο...ΣΥΡΙΖΑ!
 
Μην  μας διαφεύγει και το γεγονός ότι ο κ.Γκλέτσος έχει  άριστες σχέσεις και  με αρκετούς "προοδευτικούς" υπουργούς της συγκυβέρνησης, για παράδειγμα τον κ.Χρυσοχοϊδη που δεν χάνει ευκαιρία να χαρακτηρίζει  περιθωριακό  κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και να παραδέχεται ότι ψήφισε τα μνημόνια χωρίς προηγουμένως να τα έχει   διαβάσει.
 
Αυτά  συμβαίνουν στην πολιτική....
 
Βεβαίως ο ΛΑΜΙΑ FM-1 είχε άριστη συνεργασία με τον  πρώην προϊστάμενο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Βαγγέλη Μαρκατσέλη και στο  παρόν ρεπορτάζ δεν αιτιάται απολύτως τίποτα πολιτικά εναντίον του.
 
Αφού άλλωστε ο ίδιος μας διαβεβαίωσε οτι αυτό το προξενιό τυγχάνει της  έγκρισης και της αποδοχής και της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Και έτσι με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ απαντούμε και σε όσους την ώρα του δελτίου τηλεφωνούσαν  με ανάμικτα συναισθήματα, στο τηλεφωνικό κέντρο του ΛΑΜΙΑ FM-1 για να εκφράσουν την άποψή τους, ότι πρέπει να σεβόμαστε κάθε άποψη και επιλογή ,την δε διαφωνία μας την εκφράζουμε έμπρακτα στην κάλπη ,δημοτικές ,περιφερειακές ,ευρωεκλογές και  σύντομα και εθνικές εκλογές.
 
 lamiafm1 

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς όταν κάποιοι έχουν υψηλές βλέψεις, δε δυστάζουν να ξεπουλήσουν και τον Δήμο και τους δημότες... Αλλά οι δημότες ψηφίζουν και δεν ξεχνούν πλέον! Κοντοζυγώνουν και οι εθνικές εκλογές και εκεί να δειτε πόσα θα θυμηθούν οι δημότες της Στυλίδας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά αποτελεί απορίας άξιο το γεγονός πώς ο διευθυντής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης συνεργάστηκε με αυτόν που έκανε "εν ψυχρώ" ευθανασία σε αδέσποτο σκύλο. Αυτό κάποια στιγμή οφείλουν να μας το εξηγήσουν. Απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου