Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Απ.Γκλέτσος: να δούμε πόσους θα αφήσουν εκτός Κορυδαλλού!


Στη σημερινή συνάντηση των υποψήφιων περιφερειαρχών που οργανώθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Στερεάς στο πνευματικό κέντρο του Δήμου, δεν μετείχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού Ελληνική Αυγή Αποστόλης Γκλέτσος.
 
Με παρέμβασή του στο κεντρικο  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 τόνισε ότι δεν προσκλήθηκε ο συνδυασμός του απο το Ο.Ε. με την  δικαιολογία οτι δεν τους είχαμε επισκεφθεί το προηγούμενο  διάστημα όπως έχουν κάνει άλλοι υποψήφιοι.
 
"Σε αυτο έχουν δίκιο γιατί έχουμε επισκεφθεί πολλούς φορείς σε άλλους Νομούς και έχουμε αφήσει τελευτα΄θα την Φθιώτιδα αλλά και πάλι  οι υπεύθυνοι του Ο.Ε. γνώριζαν ασφαλώς για την συμμετοχή μας στις εκλογές, το  είχαμε δημόσια ανακοινώσει στην εκδήλωσή μας στα Καμένα Βούρλα".
 
Και  κ.Γκλέτσος συμπλήρωσε οτι "Εδώ που τα λέμε τι να πάμε να συζητήσουμε με τους δεξιούς ψάλτες των μνημονίων ή τους ακραίους αριστερούς, τους υποστηριχτές των λαθρομεταναστών και των τρομοκρατών".
 
Οπως δήλωσε σύντομα θα γίνει  πολιτική εκδήλωση και στην Λαμία ,ενδεχομένως παρουσία και  κεντρικού στελέχους του κόμματος," να δούμε πόσους απο το κόμμα  μας θα αφήσουν εκτός Κορυδαλλού" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γκλέτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου