Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Χ.Μπετχαβάς: Ζητούμε συγνώμην απο τον κ.Μπασδέκη!

Παραδοχή και "συγνώμη" από τον περιφερειακό γραμματέα της ΟΝΝΕΔ για τα επεισόδια από τους Δαπίτες στο ΤΕΙ Λαμίας εναντίον του Κώστα Μπασδέκη.
 

Αμεση ήταν  η αντίδραση του  περιφερειακού γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Χρήστου Μπετχαβά μετά την επίθεση  νεαρών σπουδαστων της ΔΑΠ ΝΔΦΚ κατά του υποψηφίου περιφερειάρχη της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Μπασδέκη χτές το μεσημέρι στο ΤΕΙ Λαμίας.
 
Μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τόνισε οτι "...τέτοια στοιχεία δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ ΝΔΦΚ, εμείς όταν μάθουμε ποιοί  είναι θα τους διαγράψουμε αμέσως και  ταυτόχρονα να ζητήσουμε συγνώμην απ οτον κ.Μπασδέκη και την Λαϊκή Συσπείρωση για τα απαράδεκτα και καταδικαστέα επεισόδια στο ΤΕΙ.
Εμείς, πρόσθεσε, θέλουμε να  ενώσουμε τους νέους γιατί τα προβλήματα της νέας γενιάς είναι κοινά. Θέλω επίσης να στείλω ένα μήνυμα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απαγορευσει την  επικοινωνία σε εκπροσώπους  θεσμικών φορέων  να επικοινωνεί με τους σπουδαστές και το προσωπικό του ΤΕΙ..."

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΝΙΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΕΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου