Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Θ.Παπαευθυμίου: Εγώ είχα καλέσει το ΣΔΟΕ στο Δήμο Μακρακώμης!


«Μην επιχαίρουν ορισμένοι γιατί θα τους γίνει μπούμερανγκ η υπόθεση του ΣΔΟΕ δεν βρήκαν τίποτα, δεν μας φοβίζουν γιατί η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα ζητήσει πριν 5 μήνες περίπου να έρθει το ΣΔΟΕ να μας ελέγξει, είχα κουραστεί να ακούω την μειοψηφία να βλέπει φαντάσματα και να καταγγέλλει για δήθεν σκάνδαλα…».

Αυτά μεταξύ άλλων ανέφερε ο Δήμαρχος Μακρακώμης Θύμιος Παπαευθυμίου στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι όλα όσα ακούγονται και έντεχνα διαδίδονται είναι ανυπόστατα, μάλιστα τόνισε ότι η εφημερίδα Παραπολιτικά θα αντιμετωπίσει τον Νόμο γιατί όλα όσα γράφονται είναι παντελώς ανακριβή, άνθρωποι που θίγονται θα καταθέσουν αγωγές.
«Να δούμε τώρα η αντιπολίτευση τι θα πει στους επαγγελματίες της περιοχής που μετέφεραν διάφορες παραγγελίες στον Δήμο και πράγματι μπορεί σε ένα δελτίο αποστολής να ξέχασαν να γράψουν είτε την ώρα αποστολής είτε τον αριθμό του αυτοκίνητου τους. Υπάρχει περίπτωση το ΣΔΟΕ να τους επιβάλει οικονομικές κυρώσεις».
Όσον αφορά στα δήθεν πλαστά τιμολόγια μπορεί στις τόσες προμήθειες να συνέβη και αυτό αλλά δεν ευθύνεται ο Δημος, είπε ο κ.Παπαευθυμίου.
Για την περίφημη δεξαμενή καυσίμων στον Άγιο Γεώργιο «ένα βαρέλι ήταν που το είχαμε εκεί για να μην πηγαινοέρχονται τα οχήματα του Δήμου στην Μακρακώμη για εφοδιασμό καυσίμων».

Τέλος ο κ. Παπαευθυμίου εξήγησε ότι δεν αποκλείεται ο Δημος να προμηθεύτηκε διαφορα ειδή από καταστήματα της περιοχής που ανήκουν σε συμβούλους η συγγενικά πρόσωπα συμβούλων «δηλαδή αυτοί οι επαγγελματίες τι θα κάνουν θα τα κλείσουν, με διαφάνεια προμηθευτήκαμε τα πάντα και στηρίζουμε την τοπική αγορά».
  
Με παρέμβαση το στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρώην Δήμαρχος Σπερχειάδας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Τζιβελέκας τόνισε ότι «ο Δήμαρχος γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου που στην ουσία την κάνει ο ίδιος και τώρα επιχειρεί να μετακυλήσει ευθύνες στους εργαζόμενους του Δήμου».
Μακάρι είπε ο πρώην Δήμαρχος να μην βρεθεί τίποτα παράνομο, αλλά δυστυχώς αν και εδώ και καιρό είχαμε προειδοποιήσει τον Δήμαρχο ότι δεν πάει καλά, εκείνος μας απαντούσε καθησυχαστικά ότι δεν συμβαίνει τίποτα, έχουν ακυρωθεί αποφάσεις της πλειοψηφίας του Δ.Σ. από τα υπερκείμενα όργανα αλλά μυαλό δεν βάζουν, τώρα θα δούμε τι θα δείξει ο έλεγχος του ΣΔΟΕ!

Με παρέμβαση του στο ίδιο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας ο κ.Μπήτος δήλωσε ότι η κόρη του έχει κατάστημα από οπού όπως και από άλλα καταστήματα ο Δήμος προμηθεύεται διάφορα είδη, αυτό δεν είναι κακό ούτε μεμπτό, οι αγορές γίνονται καθόλα νόμιμα.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου