Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Το μόνο κόμμα που τον στηρίζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ


Σχετικά με την δήλωση του κυρίου Γκλέτσου, υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας ότι στον συνδυασμό του συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ σημειώνουμε:

Το ΚΚΕ  στο Δήμο Στυλίδας στηρίζει το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής το Χρήστο Οικονόμου τωρινό δημοτικό σύμβουλο και στέλεχος του ΚΚΕ. 

Τα στελέχη, τα μέλη, οι οπαδοί αλλά και άλλοι ριζοσπάστες αγωνιστές συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ, στρατεύονται συλλογικά σε αυτή την μάχη.

Ο ισχυρισμός του κύριου Γκλέτσου ότι στον συνδυασμό του συμμετέχουν υποψήφιοι από όλα τα κόμματα και από το ΚΚΕ, καταθέτοντας την κομματική τους ταυτότητα αποτελεί θρασύτατο ψέμα που στοχεύει στην παραπλάνηση του Στυλιδιώτικου λαού. 

Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να συγκαλύψει ότι το μόνο κόμμα που τον στηρίζει επίσημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ γεγονός που αποκαλύπτει το ψηφοθηρικό μανδύα του υπερκομματικού.
 
Άλλωστε ο υπερκομματικός τάχα συνδυασμός του κύριου Γκλέτσου ανακοίνωσε με τον πιο επίσημο τρόπο την συνεργασία του με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στη Στυλίδα και με υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του, τον Συντονιστή  της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Στυλίδας.                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου