Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Ελληνική Green Cola τώρα και για το Ισραήλ


Μέχρι το Ισραήλ θα φτάσει το ελληνικό προϊόν Green Cola. Η ισραηλινή εταιρεία εισαγωγών Willi-Food φέρνει την ελληνική Green Cola στα ράφια των ισραηλινών σημείων πώλησης, όπως μεταδίδει το Foodbev.com.
Η Willi – Food ελπίζει ότι με το συγκεκριμένο προϊόν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί αντίστοιχα «diet» προϊόντα από εταιρείες – κολοσσούς όπως Diet Coca Cola, Zero coke και Pepsi Max. 
Η Green Cola φτιάχνεται στην Ελλάδα και πωλείται επίσης σε Κύπρο και Αυστραλία.
Το συγκεκριμένο αναψυκτικό είναι μια εναλλακτική λύση της Coca Cola, αλλά πιο…υγιεινή. Δεν περιέχει φωσφορικό οξύ, ζάχαρη ή ασπαρτάμη . Η καφεΐνη παράγεται από πράσινους κόκκους καφέ και τη γλυκιά γεύση δίνει η στέβια.
Το προϊόν είναι ελληνικής εμπνεύσεως και παράγεται στην Ορεστιάδα. 
Χρησιμοποιεί κιτρικό οξύ αντί για φοσφωρικό οξύ, δεν περιέχει χρωστικές, ζάχαρη ή υποκατάστατα ζάχαρης όπως η ασπαρτάμη. Αντίθετα χρησιμοποιείται στέβια, γλυκαντικό που προέρχεται από φυτό κάτι που καθιστά το προϊόν κατάλληλο και για διαβητικούς.
Η ιδέα ανήκει στον Στέφανο Οκταποδά πρώην επικεφαλής θυγατρικών της Cosmote στα Βαλκάνια. Η φιλία του με τον Περικλή Βενιέρη στέλεχος της εταιρίας CocaCola 3Ε τους οδήγησε μετά την αποχώρησή τους από τις εταιρίες τους να δημιουργήσουν μια νέα εταιρεία ποτών, με τη βοήθεια ενός τρίτου φίλου που είχε γνώση της ελληνικής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου